elaizygmunt
- Skąd?:
- Pierwszy post: 12 listopada 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Witam,
poszukuję zegarka pasującego do luźnego codziennego stroju. Do ceny 1000 zł. Mąz ma urodziny i chciałabym mu sprawić coś porządnego :)
|
| |
Trala
- Skąd?:
- Pierwszy post: 16 czerwca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
sanna
- Skąd?: Katowice
- Pierwszy post: 24 maja 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja tam bym radziła coś z Fossilla. Bardzo dobra marka.
|
| |
Weno37
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 września 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Astorin to również bardzo dobra firma i nie aż tak droga
|
| |
budowniczy
- Skąd?:
- Pierwszy post: 15 października 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jest wiele ciekawych zegarków na rynków, lecz nie mogłem niestety nic ostatnio znaleźć dla siebie. Zacząłem więc przeglądać nowe oferty w internecie na temat zegarków męskich, trafiłem przypadkiem na stronę otozegarki. Z początku nie byłem przekonany do ich oferty, ale gdy trafiłem na kolekcję [url]https://www.otozegarki.pl/zegarki/fossil[/url] od razu zmieniłem swoje zdanie, gdyż zegarek któy wybrałem naprawdę mi się spodobał, w dodatku był hydrofobowy więc nie będę musiał się o niego martwić w pracy :D
ostatnio edytowany śro, 24 października 2018 o godz. 19:12
|
| |
Ki_wi
- Skąd?:
- Pierwszy post: 8 stycznia 2019
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
też zastanawiam się nad kupnem zegarka dla siebie. Jednakże mam dylemat gdzie je kupić przez internet czy gdzieś w galerii a może w jakimś innym sklepie. Oczywiście w necie pewnie będzie najtaniej ale co z jakością. Niby produkty te same ale ceny czasami bardzo różne
|
| |
Torella
- Skąd?:
- Pierwszy post: 29 marca 2019
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
A może ktoś z Was słyszał o firmie Realforest? Ostatnio natknęłam się na ich stronę - https://realforest.pl/ oferują zegarki z drewna. Wydaje mi się, że to dosyć oryginalna sprawa. Właśnie zastanawiam się czy nie kupić takiego mojemu mężowi właśnie do noszenia na co dzień. Dajcie znać co sądzicie.
|
| |