Sylvia63
- Skąd?: Elbląg
- Pierwszy post: 24 stycznia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Wielu przed rozpoczęciem samej budowy szuka inspiracji i próbuje nakreślić własne założenia dla domu. Wiadomo, każdy ma inne porzeby i inne wymagania ale pewien wspólny mianownik zawsze będzie. Jaki to będzie wasz wymarzony dom, co musi mieć w sobie by był tym idealnym? Czy liczy się funkcjonalność, klimat czy coś innego?
|
| |
marciakM
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 18 marca 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
dla mnie liczy sie okolica i funkcjonalnosc
chce miec domek na wsi,chce zeby był malutki i przytulny
|
| |
Viola29
- Skąd?:
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Niedawno oglądałam program o domach drewnianych zbudowanych z bali.Uroczy domek,ekologiczny z niepowtarzalnym klimatem w środku.Taki dom mi sie marzy,w cichej, malowniczej okolicy, wśród zieleni,nad jeziorem:)
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
www.naturekodom.pl/ tutaj budują z nowymi technologiami. Natur Eko Dom ma siedzibę nad Wielkimi Jeziorami Mazurskimi. Do produkcji domów wykorzystuje bale z dostępnej w tym regionie sosny mazurskiej. Takie domy to moje marzenie
|
| |
Bargins42
- Skąd?:
- Pierwszy post: 29 marca 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Mi się od dawna maży dom w stylu japońskim ale niestety to jest bardzo duży koszt ;/
ostatnio edytowany śro, 29 marca 2017 o godz. 04:33
|
| |
Sylvia63
- Skąd?: Elbląg
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
No dom z bala to fajny pomysł. Tylko dobrze wykonany i przemyślany. Typowe "chatki" górali jakoś do mnie nie przemawiają. Spojrzałam na ofertę Natur Eko Dom i realizacje mają całkiem fajne. To ma fajny klimat, jeżeli chodzi o wygląd zewnętrzny:

Ciekawie jak się sprawdza takie pokrycie dachu. Strzecha jak za dawnych lat :)
|
| |
gita
- Skąd?: Kraków
- Pierwszy post: 2 lutego 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|