lolka1212
- Skąd?: Kraków
- Pierwszy post: 3 kwietnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ekrany akustyczne są potrzebne. Fajnie, że firmy, producenci prześcigają się w pomysłach jak je wizualnie ulepszyć. Kiedyś naprawdę straszyły, teraz, w niektórych miejscach są dziełem sztuki :)
|
| |
Wojtyczko
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 23 marca 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Witam, a czy ktoś z Was ma w mieszkaniu panele akustyczne? Zastanawiam się czy rzeczywiście się spisują i wygłuszają pomieszczenie? Sporo teraz na rynku ofert takich paneli dodatkowo pełnijących funkcje dekoracyjne na przyklad
http://ehomuteboards.com/pl/produkty/
ostatnio edytowany pią, 23 marca 2018 o godz. 10:51
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dobre pytanie i również dowiem się szczegółów na ten temat, jeżeli tego typu panele akustyczne faktycznie działają to wart je mieć w swoim mieszkaniu, podobnie jak samo ogrodzenie.
|
| |
mpire
- Skąd?: Szczecin
- Pierwszy post: 29 kwietnia 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
Karinos
- Skąd?: Jonkowo
- Pierwszy post: 30 grudnia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
kontowneek
- Skąd?: Łańcut
- Pierwszy post: 12 marca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ekrany akustyczne są dobrym rozwiązaniem nie tylko dla firm, ale i dla osób prywatnych. Dziś, coraz więcej osób się decyduje na ich zakup. Ich główna rola to wyciszanie pomieszczeń i pełnienie funkzji izolacji akustycznych w środowisku pracy lub na przestrzeniach otwartych.
Pozdrawiam
|
| |
jablonka7
- Skąd?:
- Pierwszy post: 15 października 2019
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja miałam do czynienia z ekranami akustycznymi zaledwie przez kilka miesięcy mieszkania w niskim bloku tuż obok ruchliwej drogi i chociaż względnie dobrze spełniały swoją funkcję, to jednak trochę szpeciły otoczenie. Zwłaszcza w mieszkaniu na pierwszym piętrze, bo stanowiły trudny do przeoczenia element widoku. Tak że są plusy i minusy, choć chyba mimo wszystko plusy przeważają, bo estetyka przegrywa w walce z funkcjonalnością i ekologią.
|
| |