Fartek
- Skąd?:
- Pierwszy post: 14 października 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Podpowie ktoś, gdzie mogę kupić jakieś ładne , oryginalne doniczki? Chodzi o takie większe, ogrodowe, najlepiej drewniane.
|
| |
piter44
- Skąd?:
- Pierwszy post: 11 lutego 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
W marketach obecnie jest bardzo ograniczony wybór. Końcówki kolekcji albo wręcz możesz nic nie znaleźć ( w końcu to nie sezon na tego typu zakupy...). Poszukałbym raczej w sklepach interneowych. Możesz sobie zajrzeć tutaj: http://www.meble.ogrodowe.net
Tam również jest wyprzedaż ale wybór jest bardzo duży ( szczególnie drewnianych doniczek , na których Ci zalezy). Jakiś czas temu zamawialiśmy sobie tam z żoną doniczki do ogrodu.
Moja rada : doniczki drewniane najlepiej sprawiają się na tarasach, pod przykryciem. Jak chcesz aby stały pod gołym niebem to musisz je odpowiednio zaimpregnować.
|
| |
lidia587
- Skąd?:
- Pierwszy post: 22 grudnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jeśli chcesz coś oryginalnego, nietuzinkowego, to koniecznie przeszukaj sklepy internetowe. Można tam znaleźć prawdziwe perełki do wystroju wnętrz, nie tylko doniczki. Warto zainteresować się zwłaszcza tymi mniej popularnymi sklepami :)
|
| |
SosnaRadosna
- Skąd?:
- Pierwszy post: 28 grudnia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja sprawdziłabym też stacjonarne sklepy ogrodnicze. Czasem można u nich znaleźć fajne rzeczy w dobrych cenach. Mam z takego sklepu parę drobiazgów do ogrodu i nie były ani drogie, ani tandetne.
oliwka
- Skąd?: Radom
- Pierwszy post: 27 lutego 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Wcześniej kupowałam w marketach takich jak chociażby Obi, ale oni mają strasznie drogo. Teraz najczęściej wyszukuje w tanich sklepikach typu wszystko po czy wszystko od. Mają bardzo ładne, a cena jest bez porównania
|
| |
francisco1990
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 17 marca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Mi się podobają w Ikei, są ładne i stylowe i w dobrych cenach
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
W każdym mieście jest sporo sklepów ogrodniczych z ciekawymi produktami. W tych hipermarketach budowlanych mają sporą ofertę, ale propozycje słabe, więc lepiej szukac w jakichś mniejszych firmach/ sklepach.
|
| |
klemensor
- Skąd?:
- Pierwszy post: 11 marca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja potrzebuje bardzo duzej donicy(wysoka na okolo 60cm) najlepiej w fiolecie, lub brazie, bo mi bedzie do reszty pasowala.Musze fikusa przesadzic.Szukalam tez na Ebay, ale nic nie ma, a jak już są to jakieś plastikowe tandety
|
| |
drahtzug
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 24 marca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Popatrz po supermarketach, tam czasem coś ciekawego da się znaleźć :)
|
| |