adam_f80
- Skąd?:
- Pierwszy post: 24 kwietnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
motor castorama to szit. masówa na sporą skalę z zatraconą jakością. nie szedłbym też w te drewniane, bo to nie utrzyma nic większego niż rukola i bazylia. polecam zwrócić uwagę na donice presstone
|
| |
Weno37
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 września 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Całkowicie się zgadzam przy robieniu czegoś an skale masową zatraca się jakość i nastawia jedynie na maksymalizacje zysków. Ja ogólnie nie jestem za doinczkami drewnianymi, bo na pewno nie posłużą nam tyle czasu co np. betonowe i przez ały okres użytkowania nie będą tak wspaniale wyglądać. Doinice typu włoskiego, greckiego czy hiszpańskiego z oferty Pozbruk to według mnie jedne z najlepszych doinic ogordowych jak i na balkon :)
|
| |
adam_f80
- Skąd?:
- Pierwszy post: 24 kwietnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
no pewnie. wystarczy rzucić okiem

|
| |
ewelina546
- Skąd?:
- Pierwszy post: 31 marca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Tutaj znajdziesz super doniczki, kwietniki i takie specjalne bramy dla kwiatów pnących https://www.versanis.pl/produkty . Wszystko bardzo starannie wykonane i badzo estetyczne. Na pewno przydadą się w nie jedneym ogrodzie.
|
| |
Lukrecja
- Skąd?:
- Pierwszy post: 30 czerwca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Hej, jeżeli szukasz jakiś specjalnych oruginalnych kolorów czy kształtów polecam poszukać w internecie, ale doniczki możesz dostać w każdym sklepie budowniczo-remontowym. Warto też wypatrywać okazji w supermarketach sezonowo pojawiają się różnego rodzaju akcje tematyczne na wiosne zwykle jest coś o ogrodzie można wtedy dostać naprawdę ładne akcesoria, ja kupiłam bardzo ładne swego czasu w Biedronce.
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
No ja myślę, że jednak w pobliże domu drewno jest lepsze, bo robi się bardziej przytulnie. Beton jest "zimny' i nie tworzy takiego klimatu jak drewno. Takie doniczki z tego Pozbruku dobrze by wygladały na podwórkach firm, gdzie wszystko musi być wytrzymałe, skromne i funkcjonalne.
|
| |
Weno37
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 września 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Oj no nie wiem, ale do większości nowo zaproejktowanych domów, budynków takie doinice pasują, bo przecież nie są takie ogromne nawet na balkonie łądnie by wyglądały. No ale takie ejst moje zdanie :)
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
U mnie w ogrodzie doniczkami są stare wiadra :) Wygląda to moim zdaniem super! A jeszcze dodatkowo wykonałem stojak na mniejsze kwiaty ze stary drabiny! Ja generalnie lubie taki styl i polecam go każdemu, kto ma w sobie chociaż odrobinę chęci i nie chce wydawać pieniędzy. Tutaj macie też inne inspiracje: http://www.poradnik-kobiety.pl/drabina-jako-element-dekoracji-wnetrz/
|
| |
patrycjaKa
- Skąd?:
- Pierwszy post: 2 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja zawsze doniczki kupuję w jakimś centrum ogrodowym. Tam zawsze jest duży wybór.
|
| |
Chawor
- Skąd?:
- Pierwszy post: 24 czerwca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
W praktikerze ostatnio widziałem oryginalne doniczki na sprzedaż i to w promocyjnej cenie.
|
| |