Darek25
- Skąd?: Kraków
- Pierwszy post: 28 października 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ja ostatnio zamontowałem żaluzje drewniane 25mm montowane przy szybie i sprawdzają sie w stu oprocentach praktyczne i elegancki, reguluje sobie ile słończa chce mieć w mieszkaniu
|
| |
Mario12
- Skąd?: Chełmiec
- Pierwszy post: 5 listopada 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
beti66
- Skąd?: Zabrze
- Pierwszy post: 17 marca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
W tym sklepie http://www.nice.pl/Sklep jest wiele ciekawych rozwiązań do domów. Bardzo podobaja mi się rolety strerowane na pilota. Mężowi też by się spodobały. Nie trzeba tyłka z kanapy podnosić aby je pozasłaniać jak słońce odbija się w ekranie. Jeszcze pare innych rzeczy mnie zainteresowało.
|
| |
bendek55
- Skąd?:
- Pierwszy post: 20 listopada 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Zdarzyło mi się całkiem nie tak dawno kupować nowe rolety do sypialni i celnie mi doradzili w Okno-Tek. Oni też się całą instalacją zajęli, bez wliczania dodatkowych kosztów za dojazd. Produkty mają na długiej gwarancji, zrobione według nowoczesnych wzorców nie tylko w kwestii technicznej, ale też stricte wizualnej.
|
| |
Koro575
- Skąd?:
- Pierwszy post: 10 czerwca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
U nas tak samo było tylko ze inna firma z rzymskimi przyjechali wymierzyli zrobili na wymiar i zamontowali
|
| |
adrian776
- Skąd?: Gdańsk
- Pierwszy post: 20 marca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
My też decydujemy się na rolety w mieszkaniu, ale mamy na parterze łazienkę zaraz przy drodze i myslimy nad alternatywą żeby nie bawić się ta roleta non stop. Zona wymyslila zaklejenie okna folią, poczatkowo myslelismy o zwyklej mlecznej folii ale ponieważ lazienka jest cala na bialo z kolorowymi dodaykami typu dywanik chcielibysmy ją jakoś ozywić jednak i zastanawiamy sie nad zadrukowaną jakims obrazem folią, takie rzeczy robią np tu http://rasterprint.pl/druk-na-folii-samoprzylepnej czy ma ktoś z Was cos takiego na oknie?
|
| |
Plaskidach_pl
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 16 marca 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Nie ograniczaj się do rolet czy innych materiałów do urządzenia wnętrza tylko i wyłącznie z Krakowa, ponieważ wybór masz naprawdę szeroki i wystarczy poszukać w dobrych sklepach internetowych, plus do tego zawsze nizsze ceny.
|
| |
Morgrana
- Skąd?:
- Pierwszy post: 17 marca 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
W sklepie internetowym, bo tam zawsze jest duży wybór.
|
| |
patalas
- Skąd?: Kraków
- Pierwszy post: 26 listopada 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Do Roletexu można podejść. Na ich stonie też można zobaczyć jakie modele rolet mają. Sama polecam noc i dzień, bo są mega praktyczne.
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Witam ja polecam firmę Emiroll maja świetne produkty Plisy ,Żaluzje , Rolety i nie tylko są bardzo Tani jak na Kraków Polecam ich www.emiroll.pl tutaj ich strona
|
| |