|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Firma Emiroll mają świetne ceny i super jakość produktów bardzo duży wybór rolet żaluzji i Plis spory wybór również Materiałów Polecam ich Zadzwońcie i spytajcie o wycene napewno się zdziwcie jakie maja ceny www.emiroll.pl
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Emiroll najtańsi w Krakowie Naprawdę zadzwońcie a się przekonacie www.emiroll.pl Polecam
|
| |
Bolek
- Skąd?: Kraków
- Pierwszy post: 21 czerwca 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Hmm jesli chodzi o rolety kraków to moze producent rolet - firma Decodesign? rolety zaciemniające kraków, rolety dzien noc, czy karnisze - wszystko to i duzo duzo wiecej maja w swojej ofercie? Mozesz poszukac na ich stronie to, co Cie interesuje i zamowic online. Jakby co - to maja takze rolety na wymiar.
ostatnio edytowany czw, 17 maja 2018 o godz. 21:01
|
| |
melkaaa
- Skąd?: Radom
- Pierwszy post: 24 czerwca 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Roletex ma ciekawe rozwiązania i dobre ceny. My od nich mamy rolety i faktycznie są solidne.
|
| |
bartekbolk
- Skąd?:
- Pierwszy post: 4 lipca 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ja w Jysk kupiłam na promocji
|
| |
julia2508
- Skąd?: Lublin
- Pierwszy post: 19 grudnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
A czy zdecydowaliście się już na konkretne rolety, czy decyzja nadal nie została podjęta? Moim zdaniem super opcją są rolety dzień noc, o których więcej można poczytać tutaj. Są ostatnio bardzo modne, a do tego bardzo estetycznie się prezentują. Sądzę, że warto się zainteresować.
|
| |
jjusti18
- Skąd?: Poznań
- Pierwszy post: 27 marca 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
No, a jakie jest wasze zdanie na temat rolet w kasecie płaskiej takie dzień i noc? Czy warto kupić tego typu rolety? Macie może u siebie w domach? Właśnie zastanawiam się cały czas nad ofertą firmy https://rollcenter.pl/produkt/roleta-dzien-i-noc-w-kasecie na którą ostatnio trafiłam. Wydaje się całkiem atrakcyjna, ale też nie chce kupować kota w worku.
|
| |
jjusti18
- Skąd?: Poznań
- Pierwszy post: 27 marca 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
KejTy
- Skąd?: Dąbrowa Górnicza
- Pierwszy post: 22 marca 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Szukając dobrych produktów tego typu, moim zdaniem nie należy ograniczać się do konkretnej lokalizacji. Mamy dzisiaj bowiem na rynku takie oferty, jak ta w KupRolety https://www.kuprolety.pl/rolety_dzien_noc.html , gdzie bez wychodzenia z domu możemy zamówić rolety na dowolny wymiar, w wybranym odcieniu. Są one wysokiej jakości, a przy tym łatwe w montażu, więc bez problemu każdy się z tym upora, a jednocześnie cena jest bardzo zachęcająca :).
|
| |
rainbow
- Skąd?:
- Pierwszy post: 5 sierpnia 2019
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
A nie lepiej rozglądnąć się w internecie? Ja też jestem w trakcie poszukiwań rolet dla siebie i już mam na oku coś u firmy https://rolety.eu/rolety-katowice . Możesz sobie sprawdzić ich ofertę. Nawet zaskoczył mnie jeden model rolet, które są 3D. Mają taki ładny kwiatowy wzór. Coś wspaniałego.
|
| |