elvis
- Skąd?:
- Pierwszy post: 19 września 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
mark_darcy
- Skąd?: Katowice
- Pierwszy post: 21 marca 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
nie mam pojęcia, który materac będzie lepszy, chyba lepiej kupowac w sklepie gdzie mozna połozyć się i go przetestowac, zamiast przez interet zamawiac
|
| |
Mezoko_com
- Skąd?:
- Pierwszy post: 28 czerwca 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Przetestuj w sklepie stacjonarnym,po czym zamów w interentowym- to zdecydowanie najlepsze i najbardziej ekonomiczne rozwiązanie. Polecam skupic się na tych z pianki kokosowej.
|
| |
budowniczy
- Skąd?:
- Pierwszy post: 10 lipca 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
punky
- Skąd?:
- Pierwszy post: 22 czerwca 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Materac kieszonkowy jest najlepszy. W życiu miałam trzy różne i najlepiej śpi się właśnie na kieszonkowym. Mowa o materacu ESTRELLA LUX , tutaj macie stronkę do niego w różnych rozmiarach: http://www.urokdrewna.pl/materace-kieszonkowe-estrella-lux-c-17_22_30.html . Plusem jest to, że nie jest za twardy, ani za miękki. Jak siadam to nie opada, utrzymuje moje ciało w prawidłowej pozycji. Jednak czasami ludzie zapominają, że nie tylko materac jest ważny, bowiem trzeba też zwracać uwagę na łóżko i stelaż. Często producenci oszczędzają na stelażach i robią go na przykład w zbyt dużych odstępach, albo używają beznadziejnego kleju, przez co nawet nie zdajemy sobie sprawy, a materac zaczyna się zapadać , a nam się coraz gorzej śpi. Na tej stronce co podałam są też łóżka razem ze stelażami. Firma sprawdzona, baaardzo tania, bo meble z litego drewna kosztują tyle co meble z płyty w sklepie stacjonarnym, oraz uczciwa, stosuje naprawdę dobre materiały, antyalergiczne itd.
ostatnio edytowany śro, 24 lipca 2013 o godz. 12:02
|
| |
piotrek342
- Skąd?:
- Pierwszy post: 30 lipca 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
maroon
- Skąd?:
- Pierwszy post: 17 października 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Moim zdaniem lepszy będzie ten z pianką termoelastyczną, sama taki posiadam, i jestem bardzo zadowolona. Taki materac się ładnie dopasowuje do kształtu ciała i nie ma mowy o bolącym rano karku.
|
| |
GoSia
- Skąd?: Kraków
- Pierwszy post: 29 października 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jest wiele rodzaji materaców, i każdy znajdzie coś dla siebie. Ja polecam www.rabatybudowlane.pl duzy wybór w przystępnej cenie.:)
|
| |
Tomek
- Skąd?:
- Pierwszy post: 14 kwietnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Tak naprawdę wybór materaco trzeba dokonywać pod konkretną osobę, a nie ze względu na jego kształt czy wygląd. W zasadzie sami kupiliśmy swego czasu coś takiego http://www.materacekolo24.pl/materace/materace-dla-niego-i-dla-niej/materac-adam-i-ewa-multi nie mogę powiedzieć, żeby należał do najtańszych, ale za to jest bardzo wygodny. Materace do spania M&K foam są dość fajne w sumie dość długo przeglądaliśmy różne oferty i ostatecznie zdecydowaliśmy się na nich, ale powtarzam jeszcze raz, warto przyłożyć się do wyboru materaca im wygodniejszy tym tak naprawdę my mamy spokojniejsze noce.
|
| |
Arduin
- Skąd?:
- Pierwszy post: 4 kwietnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Wygoda przede wszystkim. Nie wybieraj materaca nie dotykając go. To bardzo ważne, jeśli chcesz zadbać o zdrowy kręgosłup i przyjemny sen. Nie powinien byc zbyt miękki!
|
| |