|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Może wy mi pomożecie skoro jesteście tacy obeznani;) Mam kosiarkę spalinową Ole-Mac i nie chce mi sie w ogóle załączyć. Czy winne mogą być świece zapłonowe do kosiarki, a jesli tak to czy ma znacznie jakie, bo znalazlem coś takiego: https://kosiarka.pl/produkt-%C5%9Bwieca-zap%C5%82onowa-champion-rj19lm-1042.html ale nie nie wiem czy będzie pasować. Z drugiej strony w tym sklepi nie maja innych rodzajow, więc może to uniwersalne?
|
| |
wirginia111
- Skąd?: Poznań
- Pierwszy post: 17 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Przede wszystkim powinna być to kosiarka dopasowana do naszych potrzeb. I tak np. nie ma sensu kupować drogiej kosiarki spalinowej do koszenia małego trawnika przydomowego o powierzchni poniżej 100 m². W takim zastosowaniu kosiarka spalinowa okaże się zbyt kłopotliwa i droga w eksploatacji, a nasi sąsiedzi będą narzekali na hałas podczas koszenia oraz zapach spalin. Zdecydowanie lepiej zatem kupić tańszą i ciszej pracującą kosiarkę elektryczną.
|
| |
Siwek
- Skąd?:
- Pierwszy post: 15 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
My w zeszłym roku kupiliśmy mały traktorek spalinowy późną jesienią, kiedy już właściwie były ostatnie sztuki na wyprzedażach. Zakup zbiegł się w czasie z diagnozą u męża, że wymaga rehabilitacji. Mimo niej od wiosny mógł śmiało śmigać po trawie, z dotychczasowym chodzeniem byłby kłopot.
|
| |
Izaakh
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 5 sierpnia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
mialem styczność z podkaszarką i kosiarką z kloszem. I bardziej odpowiada mi kosiarka do pchania z koszem ponieważ skoszoną trawę od razu mam zebraną i nie muszę jej później grabić i zbierać jak to miało miejsce przy podkaszarce.
|
| |
romansky
- Skąd?:
- Pierwszy post: 3 września 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
poszukaj jakiejś promocji, po sezonie można dostać dobrą kosiarkę w fajnej cenie
|
| |
Weno37
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 września 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Zdecydowanie takie artykułu powinno się kupować po sezonie. Nawet na różnego rodzaju porównywarek możesz poszukać :)
|
| |
rosana
- Skąd?:
- Pierwszy post: 28 czerwca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
Karrosa
- Skąd?: Kraków
- Pierwszy post: 5 września 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
spalinowe są super, nam udało się kupić pod koniec sezonu przecenioną
|
| |
green
- Skąd?: Gdańsk
- Pierwszy post: 12 marca 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Kosiarka powinna byc dopasowna do konretnego areału, w przypadku małego ogródka działkowego w 1/3 obsianego trawą zastanawialiśmy się na kosiarką ręczną wrzecionową Hecht - aturyzowanym Hechta jest https://www.ewimax.pl/ Na wspomnianej działeczce nie mam prądu, jest to zbyt mały areał na spalinówkę, myślę że to będzie najlepsze rozwiazanie.
|
| |
irenaa91
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 20 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |