Weno37
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 września 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
A ja natomiast postawiłbym na meble z technorattanu są lekkie, więc łatwo jest je przenieść również szybko mozna je umyć wodą pod wysokim ciśnieniem no i co najważniejsze estetycznie wyglądają. Mi podobają się takie typu narożnika + fajne poduszki i jeszcze do tego stolik oszklony. Myślę, że na prawdę fajnie by to wyglądało :)
|
| |
minkaWW
- Skąd?: Kraków
- Pierwszy post: 14 kwietnia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
malfii
- Skąd?:
- Pierwszy post: 23 marca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Tak to może być właśnie na długie lata ale trzeba o to jak najbardziej dbać i pielęgnować bo jeśli się tego po prostu nie zrobi i to zaniedba to po prostu będzie jakoś tak właśnie krucho i źle..Gdzie kupujecie swoje właśnie meble ogrodowe? Gdzieś po prostu w marketach i galeriach handlowych czy akurat jakieś używane bierzecie
|
| |
intrem23
- Skąd?:
- Pierwszy post: 18 kwietnia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Marzę o solidnych meblach ogrodowych. Póki co nie mogę się zdecydować z czego mają one być zrobione, a to chyba podstawowa kwestia. Szukam solidnego materiału na lata.
|
| |
davido
- Skąd?:
- Pierwszy post: 31 marca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Kilka lat temu zainwestowałem w meble rattanowe i jak na razie nie żałuję, choć przyznaję, że tanie nie były. W ogóle ceny mebli ogrodowych w sklepach przerażają czasami.
|
| |
Ramzes
- Skąd?: Ostrężnica
- Pierwszy post: 20 sierpnia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Uważam, że fajną opcją jest stolik kawowy. Macie taki stolik w swoim domu lub ogrodzie przygotowany dla swoich gości? Na większą imprezę takie stoliki się nie sprawdzą, jednak na kawę z znajomymi to idealne rozwiązanie w domu.
|
| |
motor
- Skąd?:
- Pierwszy post: 29 kwietnia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Stolik kawowy może być, dzięki za poradę. Meble ogrodowe to jeszcze zawsze jakiś taki podstawowy stolik do popicia nie tylko kawki ale też również herbatki czy czegoś mocniejszego w nagłym wypadku czyli jak szwagier niespodziewanie przyjdzie z jakąś flaszką czy z piwkiem :)
|
| |
- Skąd?: Lublin
- Pierwszy post: 29 kwietnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Teraz jest dobry moment by kupić meble do ogorodu. Wybór jest największy a i ceny nie są wygórowane. Bardzo chciałabym mieć w swoim ogrodzie taki zestaw http://ogrodolandia.pl/stol-technorattanowy-avallon . Świetnie nadawał by się przy letnich grillach i spotkaniach ze znajomymi. Nawet obiady zjadane na świeżym powietrzu przy takim stole lepiej smakują.
ostatnio edytowany pią, 3 lipca 2015 o godz. 19:20
|
| |
Szymon35
- Skąd?:
- Pierwszy post: 25 maja 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Niedawno widziałem u znajomego w ogrodzie meble wykonane z lawy wulkanicznej. Świetnie wyglądają i są bardzo wygodne. Miałem okazję posiedzieć na krześle i fotelu ala leżak. Nigdy wcześniej takich nie widziałem. Zrobione z bazaltu są bardzo lekkie, stabilne i mega wytrzymałe. Obejrzałem sobie w internecie całą kolekcję, można nawet mieć stojak na wino wykonany właśnie z lawy wulkanicznej. Jednak prawdziwy hit to duży kosz do powieszenia np. na drzewie do którego zmieszczą się dwie osoby.

|
| |