koloryt
- Skąd?: Częstochowa
- Pierwszy post: 15 lutego 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Czasami warto poszukać resztek kolekcji, do kupienia są wtedy za fajne pieniążki, albo takie mebelki, które w sezonie na sklepach traktowane były jako wystawka. Nie są one zniszczone, a można je kupić wtedy z dużymi obniżkami ceny.
|
| |
kupisz
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 16 października 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Fanie, że znalazłaś, ale jeszcze raz popatrz na te mebelki, które są już moje. Nie uważasz, że są super? No i przede wszystkim - czy ktoś pisał, że meble z technorattanu są złe?

|
| |
Daria
- Skąd?:
- Pierwszy post: 6 września 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ładne mebelki, jednak osobiście postarałabym się o większy stół - taki stoliczek jak na zdjęciu trochę dziwnie komponuje się z krzesłami, lecz osobno jest bardzo ładny ;) - tyle odnośnie pierwszego zdjęcia w tym wątku. Jeśli zaś chodzi o fotkę wyżej - nic dodać nic ująć! Cudo i baaardzo w moim stylu :)
//
ostatnio edytowany pią, 6 września 2013 o godz. 16:03
|
| |
domek
- Skąd?:
- Pierwszy post: 12 września 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
Mikruś
- Skąd?:
- Pierwszy post: 25 września 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
fajne są meble z litego drewna. na nie tylko impregnat i lakier bezbarwny i wyglądają super:)
|
| |
Lech78
- Skąd?:
- Pierwszy post: 25 września 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dla mnie ogrodowe meble zazwyczaj służą do obiadów/grila czy kawy ze znajomymi dlatego stół musi być duży i fajne drewniane krzesła z jakimiś miękkimi poduszkami na których można siedzieć :)
|
| |
tyman
- Skąd?:
- Pierwszy post: 11 października 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ja bym chciał teraz jakieś meble kupić, może w promocji coś znajdę skoro już po sezonie. wiecie czy w ogóle w sklepach coś sie jeszcze ostało?
|
| |
zamekz_piasku
- Skąd?: Białystok
- Pierwszy post: 14 października 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Mi się bardzo podobają drewniane, nie dość, że solidne, wytrzymałe to wyglądają pięknie i można je odnowić. Plastikowych nie polecam, jak dla mnie wygląda to troszkę tandetnie i takie meble nie są wytrzymałe.
|
| |
miza
- Skąd?: Białystok
- Pierwszy post: 14 października 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja rozglądam się za drewnianymi, może i potrzeba więcej się przy nich natrudzić ale za to bez porównania lepiej wyglądają!
|
| |
Eini
- Skąd?:
- Pierwszy post: 5 grudnia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Z własnego doświadczenia wiem, że plastikowe meble niestety szybko się łamią... Miałam calkiem dobry komplet krzeseł + duży stół, obecnie istnieje jedynie stół również polecam meble drewniane, są o wiele trwalsze http://dekoracjadomu.pl/altanki-i-hustawki-ogrodowe-komplet-mebli-ogrodowych-z-drewna,c27,p1956,pl.html

|
| |