artur7878
- Skąd?:
- Pierwszy post: 12 sierpnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Gdzie trzymacie narzędzia podczas budowy? Właśnie stawiam dom i trochę boję się że ktoś będzie chciał je ukraść. Myślałem o wybudowaniu domku na narzędzia ale nie wiem czy to dobry pomysł. Jestem trochę zalatany i ciężko byłoby z czasem na wybudowanie czegoś takiego.
|
| |
dooo
- Skąd?:
- Pierwszy post: 30 lipca 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
A po co od razu budować domek na narzędzia? Nie możesz go po prostu kupić? Ja widziałem całkiem niezłe domki na ogrodosfera.pl/domek-narzedziowy więc może zajrzyj tam sobie... Ja podczas budowy nie musiałem przejmować się narzędziami bo woziła je firma budowlana którą zatrudniłem.
|
| |
PolMa
- Skąd?:
- Pierwszy post: 24 stycznia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dokładnie, można kupić sobie gotowy domek, oszczędzając czas, a pieniądze - o ile sam nie będziesz budował, to pewnie będą podobne.Zobacz domki na narzędzia na
http://ogrodolandia.pl/ Wybór duży, ciekawe pomysły i sądzę, że każdy znajdzie coś dla siebie.
|
| |
SosnaRadosna
- Skąd?:
- Pierwszy post: 28 grudnia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
U nas na budowie , pracownicy zbudowali taką małą szopę i to w niej zostawiali , wszystkie podstawowe narzędzia :)
|
| |
bazyl
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 13 stycznia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
PolMa napisał(a):
Dokładnie, można kupić sobie gotowy domek, oszczędzając czas, a pieniądze - o ile sam nie będziesz budował, to pewnie będą podobne.Zobacz domki na narzędzia na
A jak Ci się chce i posiadasz odpowiednie narzędzia to możesz nawet go zbudować sam. :)
|
| |
kuroclares
- Skąd?:
- Pierwszy post: 18 marca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ja mam na to specjalne pomieszczenie, tam szafki itd. , niektore poukładane w pudełkach, niektóre położone luzem...
ana7766
- Skąd?:
- Pierwszy post: 11 kwietnia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
O jakich specjalnym pomieszczeniu mówisz? :) zaciekawiłeś mnie tym bardzo mocno i bym chciał się dowiedzieć co tutaj masz na myśli..Pewnie to nazywasz taki swój mały składzik albo komórkę tak? Bo ja mam podobnie jak Ty takie specjalne małe pomieszczenie gdzie przetrzymuję wszystkie rzeczy i to się u mnie nazywa składzik.
|
| |
teds
- Skąd?: Balice
- Pierwszy post: 13 sierpnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
te domki sa spoko tylko nie kazdy ma tyle miejsca
|
| |
wadek33
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 25 lutego 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja też mam właśnie taką komórkę, gdzie składuje wszystkie narzędzia. I również nazywam ją moim składzikiem. Żona się wkurza, bo nie może nic zagospodarować tego miejsca, śmiała się, że jak będzie mi chciała zrobić na złość to zrobi mi tam porządek, te kobiety.
|
| |
Zenx
- Skąd?:
- Pierwszy post: 21 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dokładnie, czego się nie robi dla kobiet.
|
| |