dooo
- Skąd?:
- Pierwszy post: 30 lipca 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Mi bardzo podobają się szklane panele z http://www.majsterszklarz.pl/ Mamy zamiar zamówić laminowane do kuchni i hartowane łazienki:) Myślę że efekt będzie świetny. Kiedyś myślałam o tapecie w kuchni ale z czasem stwierdziłam że teraz wszyscy je mają a ja chciałabym coś wyjątkowego.
|
| |
maximum
- Skąd?:
- Pierwszy post: 14 stycznia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Takie plakaty bardzo mi się podobają, aczkolwiek nie do salonu - tam wolę obrazy
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ja mam w salonie fototapetę. świetna sprawa - powiększa przestrzeń no i mam zagospodarowaną cała ścianę za sofą. kupowałam przez neta, chyba demur.pl .uważam ze jest to całkiem ciekawa i niekonwencjonalna dekoracja scienna, prawie jak korek czy panele 3d :)
ostatnio edytowany pią, 25 lipca 2014 o godz. 14:36
|
| |
syr-bla
- Skąd?:
- Pierwszy post: 23 lipca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
DomModelowy napisał(a):
Zapraszamy od 24.08 do 28.08 - jedyna okazja zobaczyć ArtreFaktz i porozmawiąc z specjalistami firmy Exellent Design oraz Ed-Wall Art, którzy będa zdradzać w jaki sposób dobierać do własnych potrzeb, jakie są możliwości oraz jakie materiały można zastosować.
dostane jeszcze coś takiego ?????
|
| |
anka121
- Skąd?:
- Pierwszy post: 29 kwietnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jak dodatki to http://www.liv-art.pl/. Mają świetny styl i super wykonania. Uwielbiam styl nowoczesny także Living Art stał się moim ulubionym sklepem :D Jeśli też szukacie nowoczesności, to zajrzyjcie tam koniecznie :)
ostatnio edytowany czw, 31 lipca 2014 o godz. 16:47
|
| |
meblonista
- Skąd?: Zielona Góra
- Pierwszy post: 17 października 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Z niekonwencjonalnych dekoracji ścian są np. pikowane lustra, wezgłowia czy ściany,
które są dostępne na naszej stronie www :)
Zdjęcia zamieszczam poniżej:

|
| |
nerkv
- Skąd?: Łódź
- Pierwszy post: 6 sierpnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
andre
- Skąd?: Poznań
- Pierwszy post: 22 listopada 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Na ostatniej budmie zaprezentowanto ciekawe rozwiązanie a mianowicie profil gk led czyli dekoracyjne listwy pokojowe widoczne na poniższym zdjęciu

ostatnio edytowany czw, 27 listopada 2014 o godz. 19:41
|
| |
artur7878
- Skąd?:
- Pierwszy post: 12 sierpnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja jestem za tym by dać na ścianach nadruki na szkle. Widziałem bardzo fajne na http://www.faza.waw.pl/ i zastanawiam się nad zamówieniem jakiegoś fit motywu do kuchni :) Moja żona wiecznie się odchudza i wydaje mi się, że takie nadruki podziałałyby na nią motywująco :)
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Do niekowencjonalnych i nietuzinkowych dekoracji ścian można zaliczyć sztukaterię, a dokladniej panele dekoracyjne 3D . Pasują do każdego stylu wnętrza oraz stworzą ciekawy efekt wizualny. Ich zaletą jej lekkość, trwałość i łatwość montażu. Można je malować w kolory pasujące do całej aranżacji bądź kontrastujące, łączyć z innymi materiałami oraz dowolnie układać :)
Możliwości jest wiele, a na pewno panele dekoracyjne stworzą oryginalny charakter i nadadzą indywidualnego stylu pomieszczeniu.

|
| |