ewelina546
- Skąd?:
- Pierwszy post: 31 marca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja wolę minimalizm i prostotę. Idealnym rozwiązaniem są takie plakaty http://posterilla.pl/ . Wystarczy powiesić jeden a wnętrze nabiera charakteru i odpowiedniego wyrazu. Nie trzeba nie wiadomo jakiego nakładu finansowego, aby wnętrze było oryginalne i ciekawe.
ostatnio edytowany pon, 11 maja 2015 o godz. 16:54
|
| |
maximum
- Skąd?:
- Pierwszy post: 14 stycznia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Uważam, że czasami pasujący do wnętrza plakat jest nawet lepszy niż obraz.
|
| |
maroon
- Skąd?:
- Pierwszy post: 17 października 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Świetne te panele dekoracyjne, naprawdę można wyczarować bardzo oryginalne wnętrze, tylko trzeba to stosować z umiarem, chyba najlepiej na jednej ścianie.
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
maroon napisał(a):
Świetne te panele dekoracyjne, naprawdę można wyczarować bardzo oryginalne wnętrze, tylko trzeba to stosować z umiarem, chyba najlepiej na jednej ścianie.
Owszem są świetne i dają dużo możliwości tworzenia nietuzinkowych dekoracji. Można je stosować na jednej ścianie, ułożyć pas bądź nieregularnie :) wszystko zależy od wyobraźni.
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
świetny ten przykład z modelowego domu. u siebie w salonie mam ścianę z białych cegieł, ale patrząc na to stwirdzam, że mój wybór był średni i mało oryginalny... a jak z dodatkami do takiej "ściany". rozumiem, że odpadają obrazy do salonu - bo to już będzie za dużo? a gdyby na sąsiedniej ścianie powiesić coś takiego: http://www.gallerystore.pl/magdalena-walulik,abstrakcja-home-decor ? nie za pstrokato?
|
| |
pankracy
- Skąd?:
- Pierwszy post: 31 sierpnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
mikos22
- Skąd?: Szczecin
- Pierwszy post: 6 maja 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Oczywiście w salonie nie powiesimy byle-czego :) warto więc dobrać coś, co będzie nam w 100% odpowiadało i co przy okazji będzie świetnej jakości. Wszelkie nowoczesne grafiki do wnętrz, modne obrazy na ścinę ... takie rzeczy dodają charakteru każdemu wnętrzu
|
| |
modonnek
- Skąd?:
- Pierwszy post: 8 maja 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Wszystko co dodatkowo dekoruje ściany i dodaje im uroku mi się podoba. Czy to jest plakat, czy fototapeta albo inna dekoracja, wszystko ma swój niepowtarzalny charakter. Choć i tak uważam, że największe pole popisu z takimi rzeczami, to jest w pokoju dla dziecka.
|
| |
asap
- Skąd?: Warsaw
- Pierwszy post: 14 marca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
fantazja
- Skąd?: