beataj
- Skąd?:
- Pierwszy post: 20 grudnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Każda firma remontowo-budowlana z pewnością będzie zainteresowana ofertą sklepu http://atest.net.pl/ - jest to jedna z najlepszych na rynku firm zajmujących się produkcją i dystrybucją odzieży roboczej. Prawidłowa ochrona ciała podczas pracy to podstawa zdrowia pracowników. Warto zaopatrzyć się w odzież roboczą.
|
| |
maro789
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 27 listopada 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Od Marka Galwasa ekipa remontowała mi kawalerkę od A do Z ze wsparciem przy doborze materiałów budowlanych. Wszystko zamawiałem na bieżąco. Nie trzeba było pilnować. Po remoncie odbiór od razu wszedł. Szczególnie dobrze zrobili mi kuchnię, z której jestem mega zadowolony. Miałem z panem Markiem do czynienia przy kilku drobniejszych kwestiach budowlanych kiedyś, dlatego wiedziałem, że pójdę do niego też z większymi robotami. Jak szukasz konkretów, a nie opóźniania i dziwnych wyjaśnień to polecam. Rozmowa nic nie kosztuje.
ostatnio edytowany pon, 5 lutego 2018 o godz. 11:48
|
| |
marysiu
- Skąd?:
- Pierwszy post: 28 czerwca 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ciekawych firm jest sporo. W poznaniu z budowlanki, np. dobrą jakość oferuje TG Budownictwo , a jeśli chodzi o okna to jest dobry przedstawiciel oknoplastu, jak Oknoplast-poznan.pl.
|
| |
Cvolec_pl
- Skąd?: Wrocław
- Pierwszy post: 12 lutego 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jeżeli szukacie dobrej i sparwdzonej firmy remontowe budowlanej, polecam zerknąć także do nas na cvolec.pl zajmujemy się tym na co dzień i służymy swoją radą, pomocą :)
|
| |
Fartek
- Skąd?:
- Pierwszy post: 14 października 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
PMT-BUD_pl
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 20 lutego 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Witam Wszystkich Uzytkowników na forum. Jeżeli chodzi o firmy budowlane, wykończeniowe to polecam poszukac ich właśnie online jak na tutjeszym forum i czytać opinie, ponieważ to zawsze jest pewnym wyznacznikiem ich rzetelności.
|
| |
Tamunekaa
- Skąd?:
- Pierwszy post: 2 lutego 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja polecam firmę DAG Projekt. Realizowali mieszkania w biedrusku i w Komornikach, ale chyba w innych miejscach też - możesz wejść na jakąś ihc stronę i zobaczyć, współpracują też z firmami budowlanymi.
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
W kwestii dobrych i sprawdzonych firm polecam zerknąć także na Transport-hds24 dsostarczymny wszystko co niezbędne nqa każdą budowę, w tym sprzęt ciężki.
|
| |
Monika
- Skąd?:
- Pierwszy post: 25 października 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Znajomi korzystali ostatnio ze świetnej firmy http://www.warszawa.przeglady-budowlane24.pl/ Byli bardzo zadowoleni z solidności i przystepnej ceny. Firma okazała się bardzo konkretna.
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja mogę zaprosić także na stronę PracownicyBudowlani.pl gdzie każdy kto szuka pracy w gałęzi przemysłu jakim jest budownictwo, na pewno znajdzie coś dla siebie.
|
| |