Łukasz
- Skąd?: Kraków
- Pierwszy post: 22 stycznia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dobry montaż to podstawa. Czasem trudno znaleźć dobrą, sprawdzoną ekipę.Co z tego że będziemy mieli dobry produkt jeżeli ekipa nie bedzie umiała go dobrze zamontowac. Ostatnio trafiłem na link z bardzo fajna akcją http://poid.eu/dobrymontaz/
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jeśli chodzi o budowę domu, ewentualnie duży remont lub lifting to u mnie robotę wykonywała firma www.pbhcezar.pl – budowałem, a potem wykańczałem 120 metrowy dom, z poddaszem mieszkalnym. Cenowo jest korzystnie, firma trzyma się kosztorysu i harmonogramu, który jest ustalany wcześniej.
|
| |
marlena85
- Skąd?:
- Pierwszy post: 20 stycznia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Moi znajomi podpisali umowę ze wspomnianą wyżej firmą i bardzo sobie chwalą:) Każde najdziwniejsze ich pomysły są w stanie wykonać, a znajomi są ludźmi z dużą wyobraźnią, więc ekipa ma trochę roboty:)
-----------------------------------------
Jak zwał tak zwaw gry które uczą u nas najtaniej!
ostatnio edytowany wto, 28 kwietnia 2015 o godz. 20:43
|
| |
maximum
- Skąd?:
- Pierwszy post: 14 stycznia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Mogłabym polecić firmę, która wykonuje podkłady cementowa na terenie Śląska - zarówno do domu jak i do hali przemysłowych czy budynku do przeznaczenia handlowego. Mogę Was zapewnić, że jastrychy od Jastrych.net będą profesjonalnie wykonane - warto byłoby się zapoznać z ofertą tej firmy.
|
| |
moskall
- Skąd?: Lublin
- Pierwszy post: 22 stycznia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|