Forum budowlane - Taras.....

powrót
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13
  14. 14
  15. 15
Autor Wiadomość
patryk0091 patryk0091
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 19 stycznia 2015

wyślij wiadomość zaproś do znajomych

• Wysłany: pon, 19 stycznia 2015 o godz. 13:48
  • Temat postu: Odp: Taras.....

Tak wiadomo, że lepiej po prostu po ociepleniu. Jednak jak macie taki taras to czy też macie właśnie na nim jakieś zadaszenie? U mnie w domu ostatnio takie wybudowali ponieważ straszliwie mocno nam zaciekał ten taras a teraz jak jest zadaszenie wszystko jest okej.

Spraw by Twój dom i ogród były magicznym miejscem. Małe szczegóły mogą poprawić wygląd wnętrza. Wejdź na mój blog http://piknydomiogrd.yolasite.com/ i przekonaj się!

ostatnio edytowany pon, 18 maja 2015 o godz. 15:04

patryk0091 patryk0091
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 19 stycznia 2015

• Wysłany: pon, 19 stycznia 2015 o godz. 13:50

Uważam, że schody drewniane są lepsze ponieważ są bardzo trwałe i jak ktoś lubi po prostu bardziej klasyczny wystrój to zawsze może dać sobie jakiś dywan na te schody i wtedy nawet schody polakierowane wcale nie będą się brudzić i wszyscy będą zadowolenie nawet żonka hehe

Szukasz inspiracji na nowoczesne urządzenie ogrodu? Odwiedź tego bloga http://ogrodlatem.blog.pl/  i obejrzyj setki świetnych inspiracji!

ostatnio edytowany wto, 26 maja 2015 o godz. 16:22

SosnaRadosna SosnaRadosna
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 28 grudnia 2013

• Wysłany: czw, 22 stycznia 2015 o godz. 23:32

U nas najpierw był taras, a potem docieplenie :) Potem powstało zadaszenie. Jakoś to się trzyma kupy, ani nie zacieka, ani nie podchodzi wilgocią :)

sprytnyzbys sprytnyzbys
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 3 lutego 2015

• Wysłany: wto, 3 lutego 2015 o godz. 15:12

U mnie też było podobnie bo moja żona wszystko chciała, żeby jak to się mówi miało ręce oraz nogi hehe Bo mój szwagier to robił u siebie tak trochę na hurra i niestety u niego są zacieki i teraz już za bardzo nie można wnieść żadnych poprawek bo na początku trzeba myśleć a później robić hyhy

Weno37 Weno37
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 1 września 2014

• Wysłany: śro, 4 lutego 2015 o godz. 11:42

Również zgadzam się, żeby taras robić dopiero po ociepleniu budynku. Ja na wiosnę chce dodatkowo u siebie właśnie połozyć jakąs fajną deskę tarasową, no ale jeszcze trochę czasu na zastanowienie się mam :)

mychaa7788 mychaa7788
  • Skąd?: Warszawa
  • Pierwszy post: 18 stycznia 2015

• Wysłany: pią, 6 lutego 2015 o godz. 10:57

Najpierw taras a później ocieplenie no to Ci się udało jak nic nie zacieka SosnaRadosna. Jak ja parę lat temu stawiałem taras taki jeszcze ze starymi płytkami to najpierw się zdecydowałem i poradziłem brata, żeby po prostu najpierw ocieplić ten dom a dopiero później pomyśleć o tarasie, taka konfiguracja jest lepsza ale jak kto woli

imaggination imaggination
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 9 lutego 2015

• Wysłany: pon, 9 lutego 2015 o godz. 13:17

No może i najpierw jest lepiej ocieplić..Jednak to nie w każdym przypadku się sprawdzi bo takie ocieplanie to zastosują takie osoby co po prostu są trochę bojaźliwe i trochę się obawiają, że coś może nie pójść za dobrze niestety..Choć ten pomysł wygląda zdrowo

Szukasz nowinek z dziedziny elektroniki i sprzętu? Wejdź na tego bloga http://technikaelektronika.blog.com/  i dowiedz się wielu ciekawostek!

ostatnio edytowany nie, 7 czerwca 2015 o godz. 22:55

kaffel kaffel
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 11 lutego 2015

• Wysłany: śro, 11 lutego 2015 o godz. 20:35

Zdrowy pomysł hehe dla mnie to zdrowa może być tylko polska dziewczyna  : ) Po prostu to już proste jak budowa cepa, że trzeba najpierw ocieplić a dopiero później się zabierać za coś takiego jak właśnie na poważnie ten taras. W innym przypadku będzie bardzo źle.

Chcesz się dowiedzieć więcej na temat sprzętu specjalistycznego? Wejdź na tego bloga http://specjalistycznie.yolasite.com/  i znajdź dużo cennych porad!

ostatnio edytowany sob, 6 czerwca 2015 o godz. 21:50

hankiewir hankiewir
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 13 lutego 2015

• Wysłany: pią, 13 lutego 2015 o godz. 15:16

Zdrowa tak i to w dodatku jeszcze polka ; )) ale teraz wróćmy na ziemię. Po prostu trzeba to robić tradycyjnie i wpierw ocieplenie a później dopiero coś takiego jak właśnie taras. Jest to dobry sposób na to, żeby było wszystko zrealizowane od a do z i miało ręce oraz nogi.

Podobno ten blog http://withpassion.blogerki.pl/2015/01/04/ciuchy-na-wage_ebjaj.html miał szanse wygrania w 2015 na najlepszy blog roku..Co na ten temat sadzicie ?bo mi sie wydaje, ze byl calkiem spoko

ostatnio edytowany śro, 24 czerwca 2015 o godz. 11:31

Kinia Kinia
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 28 lutego 2015

• Wysłany: sob, 28 lutego 2015 o godz. 12:40

Bo polki są najzdrowsze i najfajniejsze :)

My też zastanawialiśmy się czy wylewac taras czy zrobić z desek i padło na deski. Teraz jednak przymierzamy się do powiększenia go i chcemy takie deski dać

1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12