inthousing
- Skąd?:
- Pierwszy post: 26 kwietnia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Sam też uważam, że w tarasy warto inwestować. Klimat musi być, rodzinne popołudnia itd :D
|
| |
bazyl
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 13 stycznia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
inthousing napisał(a):
Sam też uważam, że w tarasy warto inwestować. Klimat musi być, rodzinne popołudnia itd :D
Moim zdaniem warto nawet na taras poświęcić niewielki ogród, oczywiście jeśli ktoś bardziej liczy na sezon grillowy niż na dbanie o roślinki w ogródku, bo są też tacy co o wiele bardziej cenią drugie zajęcie.
Sama dobudowa tarasu to większa inwestycja, ale można też zrobić taras parterowy, który składa się właściwie z wylewki betonowej wyłożonej jakimiś płytkami. :)
|
| |
Weno37
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 września 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja właśnie mam taki taras, który jest wylewka betonową tylko z zadaszeniem i pomimo tego wybrałem również płytkę, ponieważ przy takiej częstotliwości grillów i imprez okolicznościowych nie wiem jak wyglądałoby drewno. A płytke umyję mopem, pozamiatam i tyle. Dodatkowo wtedy trafiłem na fajną oferte na Pozbruku, więc nie było się co zastanaiwać :)
|
| |
tala
- Skąd?:
- Pierwszy post: 11 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Tam trafiłeś na ofertę..To nie może być :) przecież ta oferta zdarza się bardzo mało kiedy i on jest raczej tak z wyjątku :D jak Ci się udało to jestem zdziwiony bo akurat mój szwagier próbował i nic :P ja mam u siebie taras normalny drewniany i teraz na lato będzie dobudowanie zadaszenia.
|
| |
dawid28
- Skąd?:
- Pierwszy post: 23 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ja mam u siebie taras z drwna egzotycznego bo słyszałem że, z takiego powinno się robić, a zaipregnowałem go oljem i wygląda zabujczo
|
| |
zbigniew99
- Skąd?: Kraków
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jak byście szukali czegoś z drewna polecam sklep global-biznes.pl
Mają duży asortyment a w tym drewno na taras i deski elewacyjne. Ich nowoczesne tarasy są świetne
|
| |
zbigniew99
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Mają duży asortyment a w tym drewno na taras i deski elewacyjne. Ich nowoczesne tarasy są świetne
|
| |
zbigniew99
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
zbigniew99
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
solabald
- Skąd?:
- Pierwszy post: 30 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dobra, dobra tam zajrzę a teraz mnie coś innego bardziej interesuję - gdzie w woj mazowieckim okolice Radomia mógłbym znaleźć porządną firmę co by mi zadaszyła taras ? Najlepiej jeśli to będzie z jakiegoś poliwęglanu bo te aluminiowe profile są drogie i niestety nietrwałe są.
|
| |