Weno37
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 września 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Oj chodziło mi o Łupek Galaxy a nie o granit. Myślał kogut o niedzieli, a w sobote łeb odcieli :)
|
| |
zorro
- Skąd?:
- Pierwszy post: 2 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Fajnie się na tarasie opala :) mnie wtedy zawsze złapie słoneczko jak tak sobie leże i jak tak się relaksuję. Dla mnie to jest najlepszy sposób na to aby w jakiś to normalny sposób się odprężyć po ciężkim dniu :) bo na weekend potrafię cały dzień przeleżeć na tarasie.
|
| |
Bella
- Skąd?: Częstochowa
- Pierwszy post: 11 lutego 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Według mnie jak taras to tylko drewniany. Po pierwsze ładnie wygląda po drugie można go zrobić samodzielnie..Przy tworzeniu takiego tarasu na pewno przydadzą się takie wkręty http://www.elgo-sruby.pl/wkretydociskowe.html oraz deski czy też impregnat do drewna aby zabezpieczyć drewno przed zniszczeniami.
ostatnio edytowany śro, 8 lipca 2015 o godz. 18:44
|
| |
Celina32
- Skąd?: Ciechanów
- Pierwszy post: 19 grudnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Mnie podobają się drewniane jak i płytki równiez. O jedno i drugie trzeba dbać aby długo wyglądały ładnie.
|
| |
kalkalalka
- Skąd?: Konin
- Pierwszy post: 4 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Bardziej wygodny jest na pewno taras drewniany, ale trzeba pamiętać, że przy naszych zimach musimy zainwestować w dobry gatunek drewna, żeby się nie zniszczyła podłoga. A takie egzotyczne, bardzo trwałe, to jednak spory wydatek.
|
| |
darkson
- Skąd?:
- Pierwszy post: 16 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Drewniany dla mnie wygląda za twardo i ten taras mi się nawet nie podoba. Wolę zdecydowanie co innego. przede wszystkim wolę to taras taki jakiś właśnie lekki z aluminiowym zadaszeniem. To akurat jest dla mnie lepsze i ciekawsze niż drewniane zadaszenie.
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Na taras warto zastosować bardzo trwały materiał. Można również zastosować płyty kamienne z granitu czy marmuru. Kamień naturalny urzeka swoją dynamiką, kolorystyką, strukturą i wzornictwem. A jak Wam się podobają poniższe realizacje ? więcej znajdziecie tutaj. Zapraszam do kontaktu :)

|
| |
Kinga2
- Skąd?: Poznań
- Pierwszy post: 20 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
IzaR
- Skąd?: Trzebnica