radek16
- Skąd?: Kraków
- Pierwszy post: 29 września 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jak dla mnie kostka jest bardzo wytrzymała. Moja ma już kilka lat i nic się z nią nie dzieje.
|
| |
Koro575
- Skąd?:
- Pierwszy post: 10 czerwca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Kostka to perfekcyjny materiał na taras, a w szczególności przy tarasie odkrytym. WYbór na taras jest przeogromny, bo Pozbruk do tego przyłożył się i to mocno. Do mnie osobiście przemawia kilka modeli między innymi Lido strukturalna w melanżu zimowym.
|
| |
maciek233
- Skąd?: Rzeszów
- Pierwszy post: 18 listopada 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
Daniello012
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 listopada 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dla mnie drewno na tarasie to już nie to samo. Po prsotu nie lubię się ciągle nim zajmować. Wolałem wybrać Lido Strukturalne od Pozbruk i mieć nie dośc, że piekny taras to jeszcze spokój na lata :)
|
| |
Koro575
- Skąd?:
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dodatkowo przeciez można szybciutko zapytać klikając na stronie Pozbeuk "zapytaj" i wszystko będzie jasne :)
|
| |
Weno37
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 września 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Zgadza się wystarczy skorzystac z formularza "zapytaj" a specjaliści Pozbruk przygotują idealnie dopasowaną ofertę pod nasze wymagania. Nic nie kosztuje, a może byc bardzo przydatne :)
|
| |
Koro575
- Skąd?:
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Bardzo wygodne rozwiązanie, któe pozwala na bardzo łatwy i szybko kontakt. Na prawdę obsługe Pozbruk mozna ocenić na szóstkę :)
|
| |
Weno37
- Skąd?:
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ogólnie cały kontakt, jezeli chodzi o dostawę na czas , zamówienie towaru był jak najbardziej dobry, także Pozbruk się spisał w przypadku mojej realizacji
|
| |
Koro575
- Skąd?:
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
I świetnie, oby kostka posłuzyła Ci jak najdłuzej :)
|
| |
Weno37
- Skąd?:
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Przymierzam się też w weekend majowy do zastosowania środka Nano, aby na okres wakacyjno-grillowy była gotowa w 100% :)
|
| |