Koro575
- Skąd?:
- Pierwszy post: 10 czerwca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
I jak tam poszło Weno37 ?? Kostka zabezpieczona Nano i czy juz jakiegoś grilla przezyła ?? :)
|
| |
Łukasz
- Skąd?: Kraków
- Pierwszy post: 22 stycznia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Na taras to bym sie bardziej skłaniał ku płytom tarasowym np Rezydencja czy Porcelito. Kostka brukowa bardziej kojarzy mi się z podjazdem.
|
| |
Daniello012
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 listopada 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ale jednak kostki dekoracyne to zupełnie inne rozwiązanie niz kostka Universala. Zobacz np. Linea czy Lido Strukturalna. Wedlug mnie idealnie będa pasowały właśnie na tarasy
|
| |
Weno37
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 września 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Cały dział " tarasy i balkony " są specjalnei stworzone pod tego typu użytkowanie, więc wystarczy wybrać.
|
| |
Koro575
- Skąd?:
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Łukasz napisał(a):
Na taras to bym sie bardziej skłaniał ku płytom tarasowym np Rezydencja czy Porcelito. Kostka brukowa bardziej kojarzy mi się z podjazdem.
No własnie nie zawsze :) Kilka na prawdę fajnych propzycji od Pozbruk z kostek na taras spokojnie znajdziesz. Co dopłyt to rzeczywiscie są one najczęsciej wykorzystywane. W Pozbruk znajdziesz je w szerokiej gamie wymiarów, odcieni oraz wykorzystanych materiałów. Jest dolomit, marmur, granit itd.
|
| |
Daniello012
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 listopada 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Niektóre są bardziej definowanie własnie na takie wykorzystanie. Odpowiednia grubość i wygląd powodują, że robią ogromne wrażenie na powierzchniach typu taras. Łupek Ogrodowy, czy Linea to jedne z niewielu kostek jakie oferuje Pozbruk w dziale "Tarasy i balkony"
|
| |
Weno37
- Skąd?:
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Linea to mój ulubieniec, ponieważ to go kupiłem. Chociaż Lido Strukturalne wcale od niego nie dostawało. Z zoną własnie międyz nimi 2 wybieraliśmy
|
| |
martyna.w
- Skąd?:
- Pierwszy post: 29 sierpnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jeśli szukacie czegoś takiego jak ręczne myjki parowe to firma "fortador" posiada rewelacyjny asortyment w tym zakresie. Porównajcie sobie ceny kilku producentów.
ostatnio edytowany sob, 16 lipca 2016 o godz. 09:38
|
| |
Koro575
- Skąd?:
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Lepiej wczesniej zapobiega brudom, które potem nie będą chciały odejścć niz walczyć z wiatrakami. Ja stosuję Reduktor przy zabrudzeniach oraz Chwasout i zawsze mam wszystko pod kontrolą gdy pojawią się chwasty czy slady po grillu.
|
| |
Weno37
- Skąd?:
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Redukto to niezastąpiona broń przy zabrudzeniach różnego rodzaju. Ja używam tylko i wyłącznie go.
|
| |