bukowska
- Skąd?:
- Pierwszy post: 25 kwietnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Remontuję łazienkę, koszta są duże, bo robię podwieszaną umywalkę kibelek i bidet, wymieniam też meble. Chciałabym trochę zaoszczędzić, znalazłam armaturę, która mnie interesuje w sklepie Armadeo.pl oferują wysyłkę kurierem, mam obawy, że towar może uszkodzić się podczas transportu... czy kupowaliście za pośrednictwem internetu wyposażenie do łazienki, jak u Was wyglądała sprawa z transportem?
ostatnio edytowany pon, 16 czerwca 2014 o godz. 18:17
|
| |
Seneka
- Skąd?:
- Pierwszy post: 20 czerwca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
bakardi
- Skąd?:
- Pierwszy post: 24 czerwca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ja mam transportera to sam wożę
|
| |
riro123
- Skąd?: Kraków
- Pierwszy post: 10 lipca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja zamawiam tylko i wyłącznie na meblarnia.com.pl
Dostawa mebli na terenie całej polski tylko 150 zł. Naprawdę mają bogatą ofertę białych mebli w stylu skandynawskim. Gorąco zachęcam !
|
| |
fijołek
- Skąd?:
- Pierwszy post: 25 lipca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Miałam obawy podobne do Twoich, ale trafiłam na sklep Meble-lazienkowe.pl który skutecznie wyleczył mnie ze strachu o przesyłkę w postaci mebli czy armatury. Teraz firmom zależy na prawidłowym zabezpieczeniu przedmiotów, bo przecież kupujący ma prawo zwrotu.
|
| |
fasada
- Skąd?:
- Pierwszy post: 28 lipca 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Łazienki akurat w internecie nie zamawiałam tylko w Królewskiej Glazurze, nie wiem czy to sieciówka, czy tylko u mnie jest ten sklep, nawet tego nie sprawdzałam. Ale sprzedają tylko markową armaturę. Jednak jeśli chodzi o zakupy mebli w sieci to zdarzało mi się. Czasami na allegro, kilka rzeczy mam też ze sklepu Urok Drewna - szczerze, tak tanich mebli drewnianych nigdzie nie widziałam. W życiu w sklepie stacjonarnym bym nie kupiła w takiej cenie. Trochę żałuję, że już garderobę zrobiłam :/ Ale teraz wymieniać nie będę, bo kasy brak. W każdym razie doradzam wszystkim by sprawdzać ceny w sieci i nie kupować ślepo, zwłaszcza w sieciowych sklepach meblowych
|
| |
patrycjaa
- Skąd?:
- Pierwszy post: 11 grudnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
TomekW
- Skąd?:
- Pierwszy post: 18 lutego 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Wydaje mi się, że gwarancja jest taka sama.
|
| |
majsternowy
- Skąd?: Wadowice
- Pierwszy post: 23 stycznia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
patrycjaa napisał(a):
Do nas właśnie dotarła taka www.kabiny-wanny.pl/kabina-prysznicowa-z-hydromasazem i nie było żadnych kłopotów przy wysyłce. Teraz sklepy dają chyba nawet większą gwarancję w tych sklepach internetowych prawda?
Jeżeli chodzi o gwarancję to nic się nie zmieniło zmieniło sie tylko prawo ochrony konsumentów robiących zakupy przez internet, ja często robię tak zakupy i nie mam problemów
ostatnio edytowany czw, 17 marca 2016 o godz. 17:41
|
| |
Mezoko_com
- Skąd?:
- Pierwszy post: 28 czerwca 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Zakupy w sklepie internetowym to sama przyjemność o ile natrafimy na solidną i uczciwą firmę gdzie obsług ajest fachowa i kompetentna jak na Mezsoko.com wtedy naprawdę nie ma się czego obawiać.
|
| |