Mati
- Skąd?: Lipki
- Pierwszy post: 31 października 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
marcinex83 napisał(a):
Jeśli szukasz balustrady kutej, to bez problemu można znaleźć odpowiednie elementy w marketach budowlanych, które można ze sobą zespawać a następnie przytwierdzić do podłoża.
Autorowi chyba właśnie chodzi o pomoc w samodzielnym wykonaniu takiej balustrady, więc możemy założyć, że ma pojęcie o budowlance. Chyba nie jest to najtrudniejsza sprawa pod słońcem, trzeba pamiętać przede wszystkim o kwestiach bezpieczeństwa.
Najważniejsze to wybór odpowiednich i trwałych materiałów, jak tralki: http://www.kute24.pl/ , poręcz czy inne metalowe dodatki. Potem tylko montaż i konserwacja, a na deser satyfakcja i oszczędności w kieszeni.
ostatnio edytowany pon, 10 listopada 2014 o godz. 14:48
|
| |
RudyKoń
- Skąd?:
- Pierwszy post: 7 stycznia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Muszę zgodzić się z przedmówcą, bo ostatecznie, ktoś, kto nie ma pojęcia o budowlance i wyobrażni - to raczej nie będzie próbował się za taką robotę zabrać. Jak dla mnie, to mój poprzednik udzielił bardzo sensownej podopowiedzi, nic dodać, nic ując, ja mogę tylko rzucić adres strony http://www.taras-studio.pl/ Gdzie można poatrzeć na różne warianty wykończenia tarasu i może znaleźć coś, co będzie można zrobić samodzielnie na wzór :)
|
| |
balusek
- Skąd?:
- Pierwszy post: 9 grudnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
a nie lepiej Ci będzie po prostu zamówić gotowe balustrady? Przecież takie chociażby ze stali nierdzewnej będziesz miał bardzo stabilne, bezpieczne i niedrogie, więc zastanów się mówię Ci ;) polecam Ci zresztą dobry sklep z takimi rzeczami elementy balustrad ;)
|
| |
Tessa
- Skąd?:
- Pierwszy post: 2 grudnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Widziałam na jkiamś projekcie piękne balustrady - kute, ozodbne z motywami liści.Cudne!
ostatnio edytowany nie, 28 grudnia 2014 o godz. 14:06
|
| |
SosnaRadosna
- Skąd?:
- Pierwszy post: 28 grudnia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
AntoniMesla
- Skąd?: Nowy Sącz
- Pierwszy post: 28 stycznia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
a co powiedział byś na piękne balustrady szklane? jest bardzo wiele ładnych projektów ... http://mesla.pl/pl/oferta/balustrady/balustrady-kategorie/31-balustrady-szklane zachęcam do przejżenia
|
| |
Irmina
- Skąd?: Wrocław
- Pierwszy post: 11 listopada 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Może daj zdjęcie będzie wygodniej.
|
| |
AntoniMesla
- Skąd?: Nowy Sącz
- Pierwszy post: 28 stycznia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ostatnio edytowany śro, 4 lutego 2015 o godz. 15:33
|
| |
pankracy
- Skąd?:
- Pierwszy post: 31 sierpnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
Malwina
- Skąd?:
- Pierwszy post: 3 kwietnia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
MiKa napisał(a):
A musi być koniecznie balustrada? Taras w formie podestu też ma swój uok i to niebagatelny :)
Bardzo fajny taki taras :)
|
| |