gita
- Skąd?: Kraków
- Pierwszy post: 2 lutego 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
W kwestii alumioniowych balustrad mogę polecić firmę gdconstructions.pl. Na swojej stronie mają bardzo ładną wizualizację balustrady. Szklane balustrady w ogóle mi się nie podobają. Słyszałem od znajomego, że wykonanali u niego balustradę i mi bardzo polecał bo był zadowolony. Moim zdaniem jest lepiej skorzystać z pomocy kogoś kto się na tym zna i zamówić porządną balustradę.
|
| |
gita
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
W kwestii alumioniowych balustrad mogę polecić firmę gdconstructions.pl. Na swojej stronie mają bardzo ładną wizualizację balustrady. Szklane balustrady w ogóle mi się nie podobają. Słyszałem od znajomego, że wykonanali u niego balustradę i mi bardzo polecał bo był zadowolony. Moim zdaniem jest lepiej skorzystać z pomocy kogoś kto się na tym zna i zamówić porządną balustradę.
|
| |
gita
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
Czamka
- Skąd?: Łódź
- Pierwszy post: 5 kwietnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ależy jaki efekt chcesz osiągnąć. My mamy balustradę z http://inoxstyl.pl i jestesmy zadowoleni, musisz przejrzec różne oferty
|
| |
jankiel
- Pierwszy post: 14 listopada 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
my mamy podobny dylemat jeśli chodzi o balustrady i będziemy kontaktować się z firmą dag-mat.eu i musimy w końcu coś wybrać. Wiem, że na balkony chcielibyśmy szklane balustrady takie nam się najbardziej podobają.
|
| |
Krystianos
- Skąd?:
- Pierwszy post: 3 kwietnia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
Maciej
- Skąd?:
- Pierwszy post: 2 marca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
A co powiecie na balustradę z dodatkiem szkła? Jakiś czas temu sam zastanawiałem się, na jaką opcję postawić, jeżeli o taras chodzi i rozwiązanie to wydaje mi się naprawdę ciekawe. Przy czym wiele interesujących propozycji tego typu znalazłem w ofercie Kobamet http://www.kobamet.pl/oferta/balustrady-ze-szklem/ , producenta zajmującego się wytwarzaniem różnego rodzaju elementów ze stali nierdzewnej i muszę powiedzieć, że prezentują się niezwykle atrakcyjnie.
|
| |
Maciej
- Skąd?:
- Pierwszy post: 2 marca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ostatnio edytowany wto, 6 lutego 2018 o godz. 21:48
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Szklana balustarda jako ta zewnętrzna na taras moim zdaniem nie sprawdzi się, polecam postawić na solidną drewnianą, w połączeniu z deskami kompozytowymi wygląda to naprawdę znakomicie :)
|
| |
szymons
- Pierwszy post: 14 lutego 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Systemówki raczej się wystrzegałęm po opiniach znajomych, którzy maja, szkło na zewnątrz jak najbardziej się nada, i mozna samemu takie szklane balustrady zamontować. Jak balustrady ze stali nierdzewnej to tylko spawane polecam poszukac zakładu ślusarskiego
|
| |