Forum budowlane - balustrada na taras porady

powrót
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
Autor Wiadomość
gita gita
  • Skąd?: Kraków
  • Pierwszy post: 2 lutego 2017

wyślij wiadomość zaproś do znajomych

• Wysłany: sob, 25 lutego 2017 o godz. 13:21
  • Temat postu: Odp: balustrada na taras porady

W kwestii alumioniowych balustrad mogę polecić firmę gdconstructions.pl. Na swojej stronie mają bardzo ładną wizualizację balustrady. Szklane balustrady w ogóle mi się nie podobają. Słyszałem od znajomego, że wykonanali u niego balustradę i mi bardzo polecał bo był zadowolony. Moim zdaniem jest lepiej skorzystać z pomocy kogoś kto się na tym zna i zamówić porządną balustradę.

gita gita

• Wysłany: sob, 25 lutego 2017 o godz. 13:21

W kwestii alumioniowych balustrad mogę polecić firmę gdconstructions.pl. Na swojej stronie mają bardzo ładną wizualizację balustrady. Szklane balustrady w ogóle mi się nie podobają. Słyszałem od znajomego, że wykonanali u niego balustradę i mi bardzo polecał bo był zadowolony. Moim zdaniem jest lepiej skorzystać z pomocy kogoś kto się na tym zna i zamówić porządną balustradę.

gita gita

• Wysłany: sob, 25 lutego 2017 o godz. 13:22

W kwestii alumioniowych balustrad mogę polecić firmę gdconstructions.pl. Na swojej stronie mają bardzo ładną wizualizację balustrady. Szklane balustrady w ogóle mi się nie podobają. Słyszałem od znajomego, że wykonanali u niego balustradę i mi bardzo polecał bo był zadowolony. Moim zdaniem jest lepiej skorzystać z pomocy kogoś kto się na tym zna i zamówić porządną balustradę.

Czamka Czamka
  • Skąd?: Łódź
  • Pierwszy post: 5 kwietnia 2017

• Wysłany: śro, 5 kwietnia 2017 o godz. 16:48

ależy jaki efekt chcesz osiągnąć. My mamy balustradę z http://inoxstyl.pl i jestesmy zadowoleni, musisz przejrzec różne oferty

jankiel jankiel
  • Pierwszy post: 14 listopada 2014

• Wysłany: pią, 14 kwietnia 2017 o godz. 17:41

my mamy podobny dylemat jeśli chodzi o balustrady i będziemy kontaktować się z firmą dag-mat.eu i musimy w końcu coś wybrać. Wiem, że na balkony chcielibyśmy szklane balustrady takie nam się najbardziej podobają. 

Krystianos Krystianos
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 3 kwietnia 2015

• Wysłany: pią, 26 stycznia 2018 o godz. 14:14

Te szklane strasznie się brudzą, widać smugi i kurz, polecam poczytać tutaj http://zsensem.com.pl/modne-balustrady-ze-stali-nierdzewnej na temat balustrad ze stali nierdzewnej, fajny artykuł dużo wnoszący do tematu.

Maciej Maciej
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 2 marca 2014

• Wysłany: wto, 6 lutego 2018 o godz. 21:47

A co powiecie na balustradę z dodatkiem szkła? Jakiś czas temu sam zastanawiałem się, na jaką opcję postawić, jeżeli o taras chodzi i rozwiązanie to wydaje mi się naprawdę ciekawe. Przy czym wiele interesujących propozycji tego typu znalazłem w ofercie Kobamet http://www.kobamet.pl/oferta/balustrady-ze-szklem/ , producenta zajmującego się wytwarzaniem różnego rodzaju elementów ze stali nierdzewnej i muszę powiedzieć, że prezentują się niezwykle atrakcyjnie. 

Maciej Maciej
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 2 marca 2014

• Wysłany: wto, 6 lutego 2018 o godz. 21:48

:)

ostatnio edytowany wto, 6 lutego 2018 o godz. 21:48

Pomosty-budowa.pl Pomosty-budowa.pl
  • Skąd?: Węgorzewo
  • Pierwszy post: 7 lutego 2018

• Wysłany: śro, 7 lutego 2018 o godz. 12:19

Szklana balustarda jako ta zewnętrzna na taras moim zdaniem nie sprawdzi się, polecam postawić na solidną drewnianą, w połączeniu z deskami kompozytowymi wygląda to naprawdę znakomicie :)

szymons szymons
  • Pierwszy post: 14 lutego 2018

• Wysłany: śro, 14 lutego 2018 o godz. 12:22

Systemówki raczej się wystrzegałęm po opiniach znajomych, którzy maja, szkło na zewnątrz jak najbardziej się nada, i mozna samemu takie szklane balustrady zamontować. Jak balustrady ze stali nierdzewnej to tylko spawane polecam poszukac zakładu ślusarskiego

1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8