Forum budowlane - Dobry prawnik - nieruchomości

powrót
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
Autor Wiadomość
ewelina546 ewelina546
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 31 marca 2014

wyślij wiadomość zaproś do znajomych

• Wysłany: czw, 21 czerwca 2018 o godz. 20:23
  • Temat postu: Odp: Dobry prawnik - nieruchomości

Podejrzewam że w Tczewie w tej kancelarii http://cejrowski.pl spokojnie uzyskacie wszelka pomoc w każdej sprawie. Specjalizują sie w róznych dziedzinach prawa, od lat prowadza praktyke i odnosza sukcesy. W Trómieście znani sa ze swojej skuteczności

ostatnio edytowany czw, 21 czerwca 2018 o godz. 20:25

mort54 mort54
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 28 sierpnia 2018

• Wysłany: wto, 28 sierpnia 2018 o godz. 22:55

Mogę polecić zainteresowanym pana mecenasa Igora Klimkowskiego. Świetny specjalista od spraw nieruchomości i prawa budowlanego, Warto umówić się na poradę prawną - to nic nie szkodzi, a może wiele pomóc. Byłem i bardzo pomógł mi podjąć decyzję dotyczącą kolejnych kroków oraz wypełnić wszystkie formalności. Jego numer: 600365228

Kriss Kriss
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 29 sierpnia 2018

• Wysłany: śro, 29 sierpnia 2018 o godz. 23:13

Witam, ja mogę polecić panią mecenas Izabelę Kontek - współpraca z nią była dla nas przyjemnością, pomogła nam dopiąć wszystkie sprawy dotyczące naszego nowego domu. Dzięki niej mieliśmy dużo problemów z głowy.

Franca Franca
  • Skąd?: Łódź
  • Pierwszy post: 29 września 2018

• Wysłany: sob, 29 września 2018 o godz. 21:25

Co do Pana Igora Klimkowskiego to rzeczywiście specjalista jakich mało. Nigdy wcześniej nie miałem okazji być u prawnika, który by tak zaangażował się by tylko mi pomóc. Współpraca z takim uczciwym i sumiennym człowiekiem to była sama przyjemność. Myślę, że prawo budowlane/prawo nieruchomości to jego konik, więc z pewnością umówienie się do niego jest warte rozważenia. Jakby ktoś chciał to podaje numer pod którym można go złapać 600365228

Anna Franczewska Anna Franczewska
  • Pierwszy post: 29 września 2018

• Wysłany: sob, 29 września 2018 o godz. 22:55

Ja byłam klientką Pani Izabeli Kontek. Z tego co mi wiadomo Pani Izabela i Pan Igor Klimkowski współpracują ze sobą i obydwoje trzymają bardzo wysoki poziom. Pani Iza jest rewelacyjną prawniczką! CHyba nigdy jeszcze nie spotkałam tak silnej i inspirującej kobiety. We wszystkim mi pomogła i okazała mnóstwo zaangażowania mi i mojej sprawie. To dzięki jej pomocy tak łatwo udało się nam wygrać :) Polecam bardzo serdecznie jej usługi, bo drugiego takiego prawnika na świecie chyba nie ma!

JolaJolcia JolaJolcia
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 19 października 2018

• Wysłany: pią, 19 października 2018 o godz. 10:46

A powie mi ktoś jak wygląda kwestia cen u Pana Igora Klimkowskiego? Bardzo chciałabym do niego pójść, ale boję się, że prawnik takiego formatu zwyczajnie mnie zrujnuje. czekam na wasze odpowiedzi. Pzdr.

Darek Bartoszyk Darek Bartoszyk
  • Pierwszy post: 24 października 2018

• Wysłany: śro, 24 października 2018 o godz. 14:09

U Pani Izabeli Kontek jak i u Pana Igora Klimkowskiego jest z tego co mi wiadomo naprawdę tanio. Ja miałem co prawda okazje być tylko u Pana Klimkowskiego, ale pamiętam, że za konsultacje prawną płaciłem niewiele...

juliamarcisz juliamarcisz
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 16 października 2018

• Wysłany: śro, 24 października 2018 o godz. 15:37

Cieszę się, że na tym forum są poruszane takie kwestie ponieważ nie do końca wiem od czego zacząć jeśli chodzi o kupowanie nieruchomości. 

Florentyna Florentyna
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 1 października 2015

• Wysłany: czw, 8 listopada 2018 o godz. 07:01

W moim przypadku w grę wchodziłą sprawa sądowa o podział nieruchomości. Sytuacja prawna tej nieruchomości była mocno skomplikowana. Korzystałem wtedy z kancelarii adwokackiej z Wrocławia: http://adwokat-wroclaw.eu/ i wszystko zostało załatwione na moją korzyść.

Baddy Baddy
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 8 listopada 2018

• Wysłany: czw, 8 listopada 2018 o godz. 15:27

Powiem szczerze, że pojawił się u mnie niemały problem ponieważ niestety posiadam sprawę w sądzie odnośnie nieruchomości, na której ktoś chciał mnie oszukać. Sprawa szła po mojej myśli jednak następny termin rozprawy jest w odległym miejscu o kilkadziesiąt km.. ja i mój prawnik nie możemy się tam pojawić dlatego szukam czegoś w rodzaju zastępstwa procesowego. https://zastepstwoprocesowe.pl/ słyszeliście cokolwiek o takim zastępstwie? 

1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7