sophie11
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 kwietnia 2019
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
O pani mecenas Kontek czytałam w wielu tematach na forach, cieszy się bardzo dobrą opinią wśród klientów. Kilka miesięcy temu byłam u niej po poradę prawną, która dotyczyła kamienicy, w którą moja firma chciała zainwestować. Prześledziła ze mną wszystkie dokumenty, dzięki czemu wiedziałam, że nie natknę się na żadną minę po zakupie. Polecam, warto się do niej zwrócić po pomoc.
|
| |
dooo
- Skąd?:
- Pierwszy post: 30 lipca 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Miałam okazję współpracować z Panią mecenas Izabelą Kontek. Opinie na jej temat wcale nie są przesadzone To bardzo miła, inteligentna kobieta, która bardzo angażuje się w każdą sprawę. Na sali sądowej walczy o klienta i nie boi się huknąć na stronę przeciwną.
|
| |
Kalma
- Skąd?:
- Pierwszy post: 15 lutego 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
julia2508
- Skąd?: Lublin
- Pierwszy post: 19 grudnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Również polecam panią mecenas Izabelę Kontek, która prowadzi obecnie moją sprawę o stwierdzenie nabycia spadku czyli właśnie nieruchomości po dziadkach. Widać, że pani mecenas ma ogromne doświadczenie. Do tego jest naprawdę przemiła. Współpraca przebiega bardzo pozytywnie.
|
| |
kontowneek
- Skąd?: Łańcut
- Pierwszy post: 12 marca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dobrego prawnika znajdziesz w zespole Kancelarii Prawnej we Wrocławiu - KHG Group. Sam korzystałem z ich usług i jestem bardzo zadowolony. Polecam tę kancelarię przede wszystkim ze względu na rzetelność i szeroką ofertę. Działają na terenie całej Polski więc nie ma żadnych ograniczeń co do lokalizacji.
Pozdrawiam!
|
| |
Olo
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 5 marca 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Wszystko zależy skąd jesteś. Jeśli z Bydgoszczy lub okolic to polecam kancelarię pana Karola Brysia - https://www.adwokatwbydgoszczy.com.pl/ . Świetny prawnik, zajmujący się wieloma dziedzinami prawa w tym właśnie prawem i postępowaniem administracyjnym (bo pewnie właśnie o to ci chodzi). Można z nim podpisać umowę na stałą opiekę prawną lub przyjść tylko po poradę. Pan jest rzeczowy, miły i z dużą wiedzą - a to jest najważniejsze.
|
| |
aneczka87
- Skąd?:
- Pierwszy post: 4 stycznia 2019
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dołączam do poleceń mecenas Izabeli Kontek. Pani Izabela prowadziła moją sprawę bardzo rzetelnie. Była odpowiednio przygotowana do każdej rozprawy. Podeszła do mojej sprawy bardzo profesjonalnie. Szczerze polecam i dziękuję za owocną współpracę.
|
| |
kontowneek
- Skąd?: Łańcut
- Pierwszy post: 12 marca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ostatnio edytowany śro, 24 lipca 2019 o godz. 13:47
|
| |
kalii
- Skąd?:
- Pierwszy post: 3 sierpnia 2019
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Pani Izabela Kontek na pewno sobie ze wszystkim poradzi. Warto się do niej umówić po poradę prawną. Ma duże doświadczenie jeśli chodzi o sprawy związane z nieruchomościami. Wiem to z własnego doświadczenia :)
|
| |
banaszak
- Skąd?:
- Pierwszy post: 29 sierpnia 2019
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Pani Izabela Kontek jest prawnikiem bardzo skutecznym. Oferuje usługi na najwyższym poziomie. Jest osobą słowną i rzetelną dlatego współpraca z nią to czysta przyjemność. Serdecznie polecam każdemu współpracę z takim prawnikiem.
|
| |