Forum budowlane - Dobry prawnik - nieruchomości

powrót
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
Autor Wiadomość
sophie11 sophie11
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 1 kwietnia 2019

wyślij wiadomość zaproś do znajomych

• Wysłany: pon, 1 kwietnia 2019 o godz. 17:02
  • Temat postu: Odp: Dobry prawnik - nieruchomości

O pani mecenas Kontek czytałam w wielu tematach na forach, cieszy się bardzo dobrą opinią wśród klientów. Kilka miesięcy temu byłam u niej po poradę prawną, która dotyczyła kamienicy, w którą moja firma chciała zainwestować. Prześledziła ze mną wszystkie dokumenty, dzięki czemu wiedziałam, że nie natknę się na żadną minę po zakupie. Polecam, warto się do niej zwrócić po pomoc.

dooo dooo
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 30 lipca 2013

• Wysłany: wto, 7 maja 2019 o godz. 20:18

Miałam okazję współpracować z Panią mecenas Izabelą Kontek. Opinie na jej temat wcale nie są przesadzone To bardzo miła, inteligentna kobieta, która bardzo angażuje się w każdą sprawę. Na sali sądowej walczy o klienta i nie boi się huknąć na stronę przeciwną. 

Kalma Kalma
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 15 lutego 2014

• Wysłany: wto, 14 maja 2019 o godz. 14:40

...jeszcze wileksze problemy są z nieruchomościami rolnymi https://www.kancelariakrs.pl/ogromny-sukces-kancelarii-sad-udzielil-zgody-klientowi/ ma się cos zmienić, uprościć, ale na razie trzeba szukac pomocy prawnej.

julia2508 julia2508
  • Skąd?: Lublin
  • Pierwszy post: 19 grudnia 2017

• Wysłany: wto, 21 maja 2019 o godz. 12:44

Również polecam panią mecenas Izabelę Kontek, która prowadzi obecnie moją sprawę o stwierdzenie nabycia spadku czyli właśnie nieruchomości po dziadkach. Widać, że pani mecenas ma ogromne doświadczenie. Do tego jest naprawdę przemiła. Współpraca przebiega bardzo pozytywnie.

kontowneek kontowneek
  • Skąd?: Łańcut
  • Pierwszy post: 12 marca 2015

• Wysłany: pią, 31 maja 2019 o godz. 11:30

Dobrego prawnika znajdziesz w zespole Kancelarii Prawnej we Wrocławiu - KHG Group. Sam korzystałem z ich usług i jestem bardzo zadowolony. Polecam tę kancelarię przede wszystkim ze względu na rzetelność i szeroką ofertę. Działają na terenie całej Polski więc nie ma żadnych ograniczeń co do lokalizacji.

Pozdrawiam!

Olo Olo
  • Skąd?: Warszawa
  • Pierwszy post: 5 marca 2018

• Wysłany: sob, 22 czerwca 2019 o godz. 10:04

Wszystko zależy skąd jesteś. Jeśli z Bydgoszczy lub okolic to polecam kancelarię pana Karola Brysia - https://www.adwokatwbydgoszczy.com.pl/ . Świetny prawnik, zajmujący się wieloma dziedzinami prawa w tym właśnie prawem i postępowaniem administracyjnym (bo pewnie właśnie o to ci chodzi). Można z nim podpisać umowę na stałą opiekę prawną lub przyjść tylko po poradę. Pan jest rzeczowy, miły i z dużą wiedzą - a to jest najważniejsze.

aneczka87 aneczka87
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 4 stycznia 2019

• Wysłany: wto, 2 lipca 2019 o godz. 15:47

Dołączam do poleceń mecenas Izabeli Kontek. Pani Izabela prowadziła moją sprawę bardzo rzetelnie. Była odpowiednio przygotowana do każdej rozprawy. Podeszła do mojej sprawy bardzo profesjonalnie. Szczerze polecam i dziękuję za owocną współpracę.

kontowneek kontowneek
  • Skąd?: Łańcut
  • Pierwszy post: 12 marca 2015

• Wysłany: czw, 11 lipca 2019 o godz. 09:24

.

ostatnio edytowany śro, 24 lipca 2019 o godz. 13:47

kalii kalii
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 3 sierpnia 2019

• Wysłany: sob, 3 sierpnia 2019 o godz. 10:02

Pani Izabela Kontek na pewno sobie ze wszystkim poradzi. Warto się do niej umówić po poradę prawną. Ma duże doświadczenie jeśli chodzi o sprawy związane z nieruchomościami. Wiem to z własnego doświadczenia :)

banaszak banaszak
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 29 sierpnia 2019

• Wysłany: czw, 29 sierpnia 2019 o godz. 10:15

Pani Izabela Kontek jest prawnikiem bardzo skutecznym. Oferuje usługi na najwyższym poziomie. Jest osobą słowną i rzetelną dlatego współpraca z nią to czysta przyjemność. Serdecznie polecam każdemu współpracę z takim prawnikiem.

1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7