Forum budowlane - Dobry prawnik - nieruchomości

powrót
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
Autor Wiadomość
Cieszynka Cieszynka
  • Skąd?: Łódź
  • Pierwszy post: 13 listopada 2018

wyślij wiadomość zaproś do znajomych

• Wysłany: wto, 13 listopada 2018 o godz. 21:32
  • Temat postu: Odp: Dobry prawnik - nieruchomości

Pytanie czy jest sens taki kawał jechać. Ja byłem u nas w Łodzi u mecenasa Klimkowskiego i byłem bardzo zadowolony. Prywatnie nie mam czasu na jezdżenie i taka opcja dużo bardziej mi opowiada, choć oczywiście rozumiem, że niektórzy mogę woleć jechać gdzieś dalej by dotrzeć do konkretnego adwokata. Wiadomo każdy jest specjalistą od czegoś innego, ale jeśli chodzi o prawo nieruchomościowe to mecenasa Igora Klimkowskiego mogę polecić z czystym sumieniem. Zdolny i doświadczony prawnik, a w dodatku chyba jedyny znany mi, który naprawdę daje z siebie sto procent by pomóc swoim klientą - z doświadczenia mogę powiedzieć że inni lecą niestety głównie na kasę. 

• Skąd?:
  • Pierwszy post: 2 grudnia 2018

• Wysłany: nie, 2 grudnia 2018 o godz. 18:18

..

ostatnio edytowany nie, 2 grudnia 2018 o godz. 18:19

• Skąd?:
  • Pierwszy post: 2 grudnia 2018

• Wysłany: nie, 2 grudnia 2018 o godz. 18:18

Korzystałem z usług mecenasa Klimkowskiego o którym piszesz - nie mam wprawdzie porówniania, bo nigdy wcześniej byłem u prawnika, ale wiem już, że nie będę dalej szukać. Świetny człowiek, z wiedzą i sporym doświadczeniem w działaniach z nieruchomościami. Polecam się do niego zgłosić.

Jankomuzyk Jankomuzyk
  • Skąd?: Łódź
  • Pierwszy post: 3 grudnia 2018

• Wysłany: pon, 3 grudnia 2018 o godz. 21:24

Mogę polecić panią Izę Kontek - bardzo dobra specjalistka w dziedzinie prawa budowlanego. Mielismy mały problem dotyczącycy samowoli budowlanej. Sprawnie i szybko pomogła nam wszystko załatwić

popielaty popielaty
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 30 grudnia 2018

• Wysłany: nie, 30 grudnia 2018 o godz. 00:17

Bardzo dziękuję za polecenie mecenas Kontek - wreszcie trafiłam na kogoś, kto ma pomysł na rozwiązanie mojego problemu. Chwilowo jesteśmy na etapie administracyjnego biegania, ale powoli wszystko się ładnie wyprostowuje. Warto zgłosić się domecenas Kontek - bardzo dobra specjalistka od prawa budowlanego i wiążącego się z nieruchomościami.

Adas Adas
  • Skąd?: Kraków
  • Pierwszy post: 7 grudnia 2017

• Wysłany: pon, 21 stycznia 2019 o godz. 14:05

Na pewno warto korzystać z usług adwokat podczas podpisywania różnych umów z deweloperami. Ostatnio sam taką umowę podpisałem i oczywiście korzystałem z usług adwokata. Postanowiłem skorzystać z usług Pani Adwokat Małgorzaty Tokarz. Pani Małgorzata już kiedyś reprezentowała mnie w sądzie i byłem zadowolony z jej usług więc po co szukać kogos innego jak jest już ktos sprawdzony. Pani adwokat dokładnie przejrzała umowę, zwróciła uwagę czy nie zawiera żadnych kruczków prawnych i jak była przekonana w 100%, że jest ok, to mogłem ją spokojnie podpisać. Decydując się na usługi Pani Małgorzaty masz pewność, że twoja sprawa będzie przeprowadzona w sposób profesjonalny i korzystny dla Ciebie. Wiecej informacji o działalności Pani Mecenas znajdziesz tutaj: https://malgorzatatokarz.pl/

tymonek1 tymonek1
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 27 stycznia 2019

• Wysłany: nie, 27 stycznia 2019 o godz. 19:40

Mecenas Kontek prowadziła sprawę cywilną o rozgraniczenie nieruchomości. MIałem problem z sąsiadem, który sam celowo przesunął granicę swojej działki na moją niekorzyść. Byłam bardzo zadowolona z efektów naszej współpracy, serdecznie polecam! Tutaj jest strona jej kancelarii: http://www.lexpertgroup.pl/#/main#welcome

Wojciech34 Wojciech34
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 3 marca 2019

• Wysłany: nie, 3 marca 2019 o godz. 20:35

Hej, ja jak dotąd korzystam z porad mecenas Izabeli Kontek - 790 617 548. i z doświadczenia mogę powiedzieć, że posiada dużą wiedzę i jest bardzo pomocna. Wszystko konkretnie tłumaczy, więc nie ma potem problem wynikających z niedomówień.

kontowneek kontowneek
  • Skąd?: Łańcut
  • Pierwszy post: 12 marca 2015

• Wysłany: śro, 20 marca 2019 o godz. 12:52

Witam, ja dostałem kontakt do popularnej kancelarii prawnej we Wrocławiu. Prawnicy zajmują się sprawami związanymi z nieruchomościami. Polecam Kancelarię Prawną Rafała Kufiety.

Pozdrawiam :)

Karrosa Karrosa
  • Skąd?: Kraków
  • Pierwszy post: 5 września 2015

• Wysłany: wto, 26 marca 2019 o godz. 17:29

Jeśli mogę Wam coś polecić jeszcze ze swojej strony to zajrzyjcie sobie na http://suwka.pl/ . Według mnie jest to jedna z lepszych kancelarii, która zajmuje się obsługą prawną nieruchomości. Mam z nimi styczność już od dłuższego czasu i z doświadczenia mogę powiedzieć, że są godni polecenia i warci uwagi. Mnie nigdy mnie zawiedli i mam nadzieję, że nasza współpraca będzie się tak układać jeszcze przez dłuższy czas ;) Zerknijcie na ich stronę, może akurat również i Wam spasuje ich oferta 

1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7