montero
- Skąd?: Pszczyna
- Pierwszy post: 17 listopada 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jakie sa wasze doświadczenia z ekranami akustycznymi? Czy przeszkadza wam ich wygląd, czy można by się bez nich obejść?
|
| |
weronka
- Skąd?:
- Pierwszy post: 7 listopada 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Przez 5 lat mieszkałam niedaleko drogi bez ekranu akustycznego. Nie polecam nikomu.
|
| |
Diana
- Skąd?: Kraków
- Pierwszy post: 27 lutego 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Myślę, że ekrany akustyczne dobrze spełniają swoje funkcje, jednak drzewa i krzewa stanowią podobną ochronę, a są dużo bardziej estetyczne.
|
| |
Piotras
- Skąd?:
- Pierwszy post: 11 lutego 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Kiedyś ekrany były brzydkie i mało estetyczne. Teraz na szczęscie jest dużo lepiej. Ładny, a przede wszystkim wyłapujący dobrze hałas ekran to podstawa mieszkania przy drodze. Znajoma ma dom niedaleko ekranów, które są ekologiczne i porosły bluszczem czy innym zielskiem, naprawdę pięknei to wygląda.
ostatnio edytowany pon, 11 marca 2013 o godz. 10:02
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Zgadzam się,dzisiejsze ekrany akustyczne to bardzo dobre i przede wszystkim "zdrowe" rozwiązanie. Poza tym teraz nie wyglądają brzydko,tylko wręcz przeciwnie,bo ładnie i efektownie. Spełniają swoją rolę.
|
| |
koloryt
- Skąd?: Częstochowa
- Pierwszy post: 15 lutego 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
W 100% popieram powyższa wypowiedź. Teraz ekrany akustyczne wyglądaja bardziej estetycznie i na prawde sprawują się świetnie, są idealnym rozwiązaniem przy hałaśliwych drogach i nie tylko.
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ekrany, super sprawa. Wydaje mi się, żę krzewy i drzewa nie nie tłumią tak hałasu i spalin. Podsumowują, chyba najlepszym rozwiążaniem jest postawienie ekranu, a przy nim zasadzić drzewa :).
|
| |
rosarium22
- Skąd?: Wrocław
- Pierwszy post: 19 października 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Zdecydowanie ekrany akustyczne dają lepszą ochronę przed hałasem i spalinami niż drzewa i krzewy, poza tym już tak nie straszą swoim wyglądem jak kiedyś.
|
| |
MPS
- Skąd?: Wądroże Wielkie
- Pierwszy post: 21 października 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ostatnio edytowany pon, 21 października 2013 o godz. 13:51
|
| |
2szymon23
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 grudnia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
rosarium22 napisał(a):
Zdecydowanie ekrany akustyczne dają lepszą ochronę przed hałasem i spalinami niż drzewa i krzewy, poza tym już tak nie straszą swoim wyglądem jak kiedyś.
Zgadzam się. Gdyby producenci nie zaczęli dostrzegać poroblemu estetyki ekranów nigdy bym sie niezdecydował. Gdybym mógł wolałbym inne bardzeij tradycyjne ogrodzenie, ale zracji, że mieszkam przy torowisku, nie mam innej opcji. Spełniaja swoją funkcję i dobrze wyciszają przestrzeń przy domu.