bormiu
- Skąd?:
- Pierwszy post: 15 maja 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Podoba mi się :) Jak chcesz coś u siebie takiego założyć to zawsze możesz założyć. Nie ma przecież żadnego innego wyboru tylko to zakładaj i będzie na pewno dobrze. Jeśli chodzi o mnie to może my z żona coś takiego sobie założymy, tylko jest kwestia kasy teraz.
|
| |
Byczeek
- Skąd?:
- Pierwszy post: 19 kwietnia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Mi sie ten pomysł bardzo podoba. tym bardziej, że jak nam się znudzi dany wzór to tanim kosztem mozna taką fototapete wymienić na inną i całkowicie odmienić swoją kuchnie. Fajny, nowoczesny pomysł na kuchnie :)
ostatnio edytowany czw, 28 maja 2015 o godz. 15:08
|
| |
bonzaj
- Skąd?:
- Pierwszy post: 31 maja 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Fototapeta daje fajny efekt w kuchni szczególnie, gdy zawiera jakiś element jedzenia lub picia. U mojej cioci na ścianie wisi taka wielka soczysta truskawka, która super komponuje się z innymi elementami kuchni. Trzeba pamiętać, żeby wszystkie elementy ze sobą współgrały.
|
| |
Athlestan
- Skąd?: Nadolice Małe
- Pierwszy post: 22 kwietnia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Osobiście nigdy nie miałem ani nie widziłałem u nikogo ze znajomych, jednak myślę, że wyglądałoby całkiem ok, chociaż taki motyw bardziej chyba pasuje do salonu. Fototapeta z jedzeniem lub piciem prezentować mogłaby się nieźle, chyba też fajnie by wyglądał jakiś "widok z okna" np. na Barcelonę ;)
|
| |
Berzerk12
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 października 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Fototapete jak najbardziej do kuchni ale musi byc ona zabezpieczona, albo kupisz laminowaną albo albo przyklej tapetę i zakryj szkłem, możesz również kupic wydruk na szkle ale jet on drogi, ale efektowny :)
ostatnio edytowany czw, 1 października 2015 o godz. 14:56
|
| |
trellson86
- Skąd?:
- Pierwszy post: 3 kwietnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Pomysł z fototapetą do kuchni osobiście mi się nie podoba. (Ewentulanie jak ktoś ma wystrój bardzo jednolity w kuchni) ale i tak nadal uważam że taki pomysł jest kiczowaty .. nadmierne wzornictwo wygląda jak jakiś tandetny baner reklamowy :<
ostatnio edytowany czw, 1 października 2015 o godz. 15:19
|
| |
reginazuk
- Skąd?:
- Pierwszy post: 20 września 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Hey wszystkim. Szykują mi się pewne remonty i szukam ciekawych pomysłów. Ostatnio ktoś podsunął mi temat fototapety. Myślałam czy nie zrobić jej w salonie jednak na salon jest inny plan. Co myślicie o fototapetach w kuchni - między szafkami górnymi a blatem kuchennym? Ktoś praktykował? Jak to się prezentuje? Chciałabym właśnie umieścić fototapetę i na to położyć szkło hartowane?! Macie jakieś doświadczenia? Jakoś nie umiem sobie tego zwizualizować tym bardziej, że jeszcze nowe meble do kuchni nie są wybrane!
|
| |
Karrosa
- Skąd?: Kraków
- Pierwszy post: 5 września 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
tam zamiast fototapety dałabym szkło hartowane lub klejone ze zdjęciem jakimś fajnym, na samą fototapetę bym się nie porwała, szkło łatwiej czyścić
|
| |
Roletka
- Skąd?:
- Pierwszy post: 18 października 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Typowe kolory ścian w kuchni, typowe kafelki nie podobają mi się. Wolę nietypowe rozwiązania. Kilka miesięcy temu robiliśmy remont w kuchni. Na ścianie nad stołem mamy fototapetę: http://www.fototapetka.eu/fototapeta.html, nad blatem, między meblami również przykleiliśmy tapety. Zwykłe pomalowanie ścian nie wchodziło w grę- jest to zbyt proste rozwiązanie.
|
| |
wawa111
- Skąd?:
- Pierwszy post: 11 maja 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
W kuchni to raczej okleiny nie fototapety się daje, coś takiego http://artpasaz.pl/okleiny-kuchenne/ musi to jednak wytrzymywać więcej niż fototapeta bo inne warunki niż np. w salonie.
|
| |