malina103
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 18 kwietnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
fototapeta w kuchni to fajna sprawa tylko trzeba pamętać o dobrej jakości wykonania.
|
| |
anka121
- Skąd?:
- Pierwszy post: 29 kwietnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Mi bardzo podoba się rowiązanie jakie oferuje www.druknaszkle.pl. Mają super pomysł z tym, a i wybór grafik też ogromny. Można sobie starsze meble w kuchni ożywic i unowoczesnic umieszczając cos takiego pomiedzy górnymi i dolnymi szafkami. Wygląda to super. Sama sobie zamówiłam i zadowolona jestem, dlatego Wam też polecam !
|
| |
Ramzes
- Skąd?: Ostrężnica
- Pierwszy post: 20 sierpnia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ostatnio edytowany pon, 26 maja 2014 o godz. 23:17
|
| |
Nabol
- Skąd?:
- Pierwszy post: 2 czerwca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
moze być fototapeta ale do jadalni moim zdaniem
|
| |
malina103
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Milano napisał(a):
No tak ale co z zabrudzeniami? Przecież tłuszcz jest wszechobecny w kuchnii
Przy tapetach ściennych czy fototapetach w kuchni w tych najbardziej newralgicznych miejscach najlepiej sprawdza się szyba, zresztą bardzo chętnie wykorzystywana.
|
| |
Norbert
- Skąd?:
- Pierwszy post: 14 czerwca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ja osobiscie obawialbym sie, ze zastosowanie tapety w kuchni jest decyzja na krotka mete. plytki z nadrukiem - swietny pomysl.
|
| |
Tarnas85
- Skąd?:
- Pierwszy post: 25 maja 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Glazurniczka napisał(a):
potwierdzam, jest sporo oryginalnej ceramiki z roznymi nadrukami, jesli mowa o panoramie miasta to np. Ceramstic opp!
Witam,
Zgadzam się z Tobą fototapeta w Kuchni to przeżytek!! Sama zdarłam moją i zamiast niej na www.majsterszklarz.pl znalazłam fantastyczne panele szklane do kuchni!!Moja kuchnia wygląda zupełnie inaczej!!Ponadto zdecydowałam się również na szklane drzwi u www.majsterszklarz.pl ich oferta jest naprawdę oszałamiająca nie sposób się oprzeć, do tego miła i sympatyczna usługa profesjonalne wykonanie!! Polecam wszystkim współpracę z tą firmą!!! Zajrzyjcie na ich stronę i zobaczcie jakie piękne panele szklane oferują J natychmiast pozbędziecie się fototapetJ robią również szklane obrazy to jest świetna alternatywa dla tych którzy chcą zastąpić fototapety większych rozmiarów!!
ostatnio edytowany nie, 15 czerwca 2014 o godz. 19:08
|
| |
Seneka
- Skąd?:
- Pierwszy post: 20 czerwca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
fajna jest właśnie taka za szkłem, a taka poprostu to troche do bani
|
| |
bakardi
- Skąd?:
- Pierwszy post: 24 czerwca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
zdecydowanie nie, ew w salonie
|
| |
malina103
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
problem z panelami szklanymi jest taki, że nie wszędzie i do wszystkiego pasują - jesli nie chcemy nic krzykliwego i w klasycznym czy też na przykład skandynawskiego wykorzystamy właśnie tapetę ścienną no ale wszystko oczywiście kwestią gustu.
|
| |