Rysiek i Basia
- Skąd?: Wrocław
- Pierwszy post: 31 sierpnia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Mi tez się podoba, ale mój mąż ma odmienne zdanie niestety.
|
| |
sebawielki
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 30 sierpnia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Mi się jakoś nie widzi fototapeta w kuchni, jestem staroświecki i kuchnia to dla mnie płytyki :D
|
| |
Eizzy
- Skąd?: Rzeszów
- Pierwszy post: 13 września 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ze względu na dość dużą wilgoć zdecydowanie polecam płytki zamiast fototapety. Ciekawym rozwiązaniem, z jakim się ostatnio spotkałam jest też płyta szklana, można na nią nadrukować jakiś wzór co będzie zdecydowanie trwalsze, niż fototapeta.
http://www.ciarko.pl
ostatnio edytowany śro, 4 września 2013 o godz. 17:17
|
| |
womenAnna
- Skąd?: Wrocław
- Pierwszy post: 5 września 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
A ja jestem na TAK. To świetny pomyśl, ale pod kilkoma warunkami... Nie umieściłabym fototapety w całej kuchni, tylko na jednej ścianie, lub jej fragmencie. Najlepiej na przeciwko części kuchni użytkowej, w której przyrządzam potrawy. Musi też pasować do wystroju i koloru innych ścian. Widziałam u kilku znajomych podobne rozwiązanie i byłam pod dużym wrażeniem. Sama niedawno przy okazji remontu, zdecydowałam się na fototapetę. Wybrałam zdjęcie w sadzie z rodziną, które świetnie pasuje do kuchni. Teraz bez problemu można zrobić takie coś na zamówienie. Może też wybrać gotowe wzory, jak tutaj - http://www.trzyslowa.pl/fototapety-lista
ostatnio edytowany pią, 6 września 2013 o godz. 14:51
|
| |
kayla
- Pierwszy post: 6 września 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Szczerze mówiąc w tym miejscu wg mnie sprawdzi się o wiele lepiej fototapeta na szkle. Takie szkło jest wykonywne na zamówienie, z wybranym nadrukiem, więc spore pole do popisu. :)
|
| |
Elena
- Pierwszy post: 19 września 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Tylko czy w małej kuchni to da taki efekt?
|
| |
Lech78
- Skąd?:
- Pierwszy post: 25 września 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Nie wiem jak to by się sprawowało wlasnie przy smażeniu, gotowaniu. Chyba, że dobrze będzie czymś zabezpieczone, bo inaczej kiepsko to widze.
|
| |
sebawielki
- Pierwszy post: 30 sierpnia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Eizzy napisał(a):
Ze względu na dość dużą wilgoć zdecydowanie polecam płytki zamiast fototapety. Ciekawym rozwiązaniem, z jakim się ostatnio spotkałam jest też płyta szklana, można na nią nadrukować jakiś wzór co będzie zdecydowanie trwalsze, niż fototapeta.
Słuszna uwaga z tą wilgocią. Faktycznie w takim miejscu fototapeda zacznie odłazić i nie będzie to estetycznie wyglądać. Zresztą kuchnia jest miejscem gdzie dużo się brudzi, kurz i tłuszcz osiadają, trzeba często myć. Więc chociażby pod tym wzgledem fototapeta odpada.
|
| |
Czerwonny
- Skąd?:
- Pierwszy post: 8 października 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
Elena