Allman
- Skąd?:
- Pierwszy post: 22 maja 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
jak w temacie. szukam sprawdzonej firmy z krakowa, która w swojej ofercie ma m.in rolety, moskitiery oraz markizy. Jeśli dysponujecie namiarami lub adresem strony internetowej proszę o kontakt.
|
| |
Lukas
- Skąd?:
- Pierwszy post: 23 maja 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Poszukaj na stronie www.masters-rolety.pl - mój kuzyn u nich zamawiał i był bardzo zadowolony z wykonania i montażu.
|
| |
Trąbalski
- Skąd?:
- Pierwszy post: 29 maja 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
W Krakowie to chyba najlepiej uderzyć do Roletexu mają swój oddział w Krakowie i Dobczycach, mają w ofercie rolety, żaluzje, bramy i moskitiery na różną kieszeń (z tej niższej i wyższej półki), komponenty zazwyczaj pochodzą od najlepszych europejskich producentów.
|
| |
DrzwiErbesp
- Skąd?:
- Pierwszy post: 20 lipca 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Powyżej masz już kilka sprawdzonych adresów które warto zapamiętać. Poza tym użytkownicy z samego Krakowa będą się znacznie lepiej orientować w tych sprawach,wiec poczekajmy też na ich wypowiedzi.
|
| |
karoldil86
- Skąd?:
- Pierwszy post: 30 września 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ostatnio edytowany nie, 30 września 2012 o godz. 22:25
|
| |
wafel84
- Skąd?:
- Pierwszy post: 26 września 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
Sylwia
- Skąd?:
- Pierwszy post: 23 stycznia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Rolmax! Profesjonaliści jakich mało. Polecam wizytę w biurze jak i strone www.rolmax.pl
|
| |
violetka
- Skąd?: Katowice
- Pierwszy post: 21 listopada 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
A jakie to mają być rolety? Klasyczne, zewnętrzne, rzymskie? Ja mam w z domu nie tyle rolety co żaluzje - zamawiałam przez internet, bo wychodziły mnie znacznie taniej niż w klasycznych sklepach.
|
| |
GoSia
- Skąd?: Kraków
- Pierwszy post: 29 października 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja znalazłam kilka świetnych ofert w Krakowie :) Sprawdźcie :) rabatybudowlane.pl
wtedy cena jest jeszcze lepsza :)
|
| |
patalas
- Skąd?: Kraków
- Pierwszy post: 26 listopada 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Moja mama zamawiała w firmie Roletex. Brała też od nich te rozwiązania systemowe - czyli 2 rolety i moskitiere.
|
| |