intrikonti
- Skąd?:
- Pierwszy post: 30 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja szczerze zazdroszczę takich problemów. U nas było tak, że to mąż zadecydował, że wszystkie ściany od łazienki po kuchnię i sypialnię mają być białe (bo to wersja najtańsza) a ja, choć uważałam, że efekt będzie jak w trupiarni, nie miałam nic do gadania.
|
| |
Pomidorkowy
- Skąd?: Poznań
- Pierwszy post: 27 sierpnia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Pomarańczowy zawsze fajnie wypada
|
| |
chichotek5
- Skąd?:
- Pierwszy post: 2 września 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Może jasny fiolet? Albo beż.
|
| |
longa
- Skąd?: Łódź
- Pierwszy post: 13 października 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
dokładnie jasne kolory uspokajaą, a sypialnia powinna byc takim przytulnym miejscem. Beże, sarosci, pastelowe kolory
|
| |
kazimierz098
- Skąd?: Wrocław
- Pierwszy post: 2 listopada 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Biały albo jasny szary, łatwo jest do tego coś dopasować, a te kolory nie męczą wzroku.
|
| |
Ania
- Skąd?: Łódź
- Pierwszy post: 16 listopada 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ja lubię pastelowe, spokojne, modny jest teraz błękit,
|
| |
Verni
- Skąd?: Poznań
- Pierwszy post: 23 listopada 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Sypialnia to prawie z definicji musi być miejsce, gdzie się odpoczywa, wypoczywa, relaksuje. Jak dla mnie takie atrakcje nie potrzebują mocnych, energetycznych kolorów, jak pomarańczowy czy czerwony. Nie wyciszyłbym się przy nich. One są dobre gdzieś do łazienki, gdzie rano, pół przytomny człowiek próbuje się jakoś ogarnąć i nabrać siły do wszystkiego. Sypialnia niech sobie będzie beżowa, czekoladowa, szara, ewentualnie z kolorowymi poduszkami. Ale nie ścianami w dziwnych kolorach.
ostatnio edytowany pon, 23 listopada 2015 o godz. 01:00
|
| |
Paw_Z
- Skąd?: Sopot
- Pierwszy post: 23 listopada 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Moja mama ma w sypialni ściany pomalowane na taki żółty, słonecznikowy kolor. Szczerze, to bardziej ją chyba pobudza niż relaksuje . A mówiłem jej żeby wzięła sobie jakąś bardziej delikatną barwę, np. jakiś beż. Tyle jest przecież tych odcieni farb, nic tylko wybierać... Nie mogę tylko zdecydować się z żoną na kolor do pokoju dziecięcego. Ma ktoś jakiś pomysł?
|
| |
MarcinEB
- Skąd?:
- Pierwszy post: 13 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
kolor to podstawa jeśli chodzi o wybór farby. Ale nie wiem czy nawet nie ważniejszą sprawą jest odpowiednia farba i przygotowanie podłoża do malowania. O wszystkim dowiedziałem się podczas rozmowy z pracownikiem z firmy http://www.elgrom.pl. Uświadomił mi ile jest problemów. A wydawało mi się że malowanie to prosta czynność którą można wykonać z marszu w domu.
ostatnio edytowany czw, 17 grudnia 2015 o godz. 18:01
|
| |
Andrzej1456
- Skąd?: Jarosław
- Pierwszy post: 28 stycznia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja w sypialni preferuje jasne kolory z niewielkim dodatkiem ciemnych.
|
| |