Krzysztof080
- Skąd?:
- Pierwszy post: 22 stycznia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
konraski zawsze masz takie dobre pomysły ; D ? Tak to prawda flaszka tutaj będzie najlepszym pomysłem i po prostu po co się bawić w jakieś sentymenty i pierdoły po prostu trzeba postawić coś konkretnego na stół hehe Zawsze można wtedy samemu na tym skorzystać razem już z nowymi gospodarzami się napić.
W nowym wnetrzu, na przykład:-) a jak ze starego nowe zrobić? Proste:-) Zajrzyjcie tutaj http://zmieniamymieszkanie.blog.pl/ i wszystko bedzie jasne!
ostatnio edytowany śro, 27 maja 2015 o godz. 23:11
|
| |
unknowwwnnn
- Skąd?:
- Pierwszy post: 7 lutego 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dobre dobre to hehe Tutaj jeśli ma się takie dobre stosunki właśnie z tymi ludźmi co urządzają taką parapetówkę to taki napój będzie najlepszym rozwiązaniem. Jeśli natomiast to taka bardziej znajomość oficjalna to w taki sposób ją trzeba potraktować i wtedy podarować np. wino
Na tej stronie tylko okazje cenowe grzałka akwariowa drożyzna to wirus!
ostatnio edytowany śro, 6 maja 2015 o godz. 02:06
|
| |
marysiak12
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 7 lutego 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Myślę, że coś praktycznego typu pościel lub jakiś sprzęt, którego brakuje w mieszkaniu. Bezpieczny jest też alkohol, jeśli faktycznie szykuje się impreza w nowym mieszkaniu.
Wiele zyskasz odszkodowanie z oc ceny lecą na łep!
ostatnio edytowany wto, 5 maja 2015 o godz. 20:44
|
| |
axel
- Skąd?:
- Pierwszy post: 8 lutego 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Podpytaj dyskretnie znajomych czego jeszcze nie maja, a co by im sie przydalo ;) Dobrym rozwiazaniem jest jakis gadzet, element wystroju, czy sprzet AGD. Nom i oczywiscie dobry alkohol ;)
|
| |
Trala
- Skąd?:
- Pierwszy post: 16 czerwca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ile ludzi tyle pomysłów ale ja na Waszym miejscu nie szalałabym tak z dekoracjami. Wiadomo,że każdy ma inny gust. Jeśli na przykład kupicie coś co może się obdarowywanemu nie spodobać? A jednak taka możliwość istnieje, nie zaprzeczycie.
Sama postawiłabym na przykład na czajnik elektryczny.
Na stronie znajduje się obecnie dobry ranking czajników - możecie sobie zobaczyć jakie są polecane. Wiele z nich przybiera naprawdę fajne kształty.
Na przykład ekspres marki Delonghi.
|
| |
karolinaa
- Skąd?:
- Pierwszy post: 24 marca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Też mi się wydaje, że to zależy od tego, co potrzebują. My np. zamawialiśmy znajomym taki komplet kryształowy z karafką i szklankami jak ten z http://sklep.crystaljulia.com/pl/ także chyba trafiliśmy w ich gust:)
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Witam Wszystkich na forum. Oczywiście,że wszystko zalezy od tego czego młodzi nie mają na nowym mieszkaniu oraz co im się przyda,ale generalnie najlepiej jeżeli bedzie to jakiś drobiazg,coś niedrogiego,warto poszukać w sklepach interentowych,sprzęt agd i rtv także wchodzą w grę.
|
| |
teds
- Skąd?: Balice
- Pierwszy post: 13 sierpnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
a to może coś co się przyda każdemu na nowym mieszkaniu? my dostaliśmy np kieliszki i garnki od znajomych i to był strzał w dziesiątkę :) Ja bym kupiła np jakiśzestaw garnków czy np patelni ceramicznych o takich jak tu mają: http://www.cookstore.pl/patelnie,c9.html sama musze kilka patelni i garczków domówić, bo przy przeprowadzce sporo rzeczy zostawiłam w starym mieszkaniu dla studentów :)
|
| |
Szymon35
- Skąd?:
- Pierwszy post: 25 maja 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja bym podarował coś ekskluzywnego o niespotykanym designie czego nie spotyka się na co dzień. Jeżeli domownicy mają kominek idealne będą akcesoria kominkowe. Można wybrać takie w nowoczesnym designie albo klasycznym to już zależy co preferują.

Można też sprezentować jakiś fajny biokominek. Wybór jest duży ale warto poszukać czegoś niebanalnego o oryginalnej stylistyce.

|
| |
zbysiuL
- Skąd?:
- Pierwszy post: 29 maja 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
To już taki profesjonalny prezent. W jakiej on jest dokładnie cenie ? Przecież to cena jest naprawdę bardzo duża i cena może być właśnie wygórowana. Ja bym chciał sobie po prostu kupić taki prezent by jeszcze mi na flaszkę pozostało i tak aby gospodarz był zadowolony.
|
| |