Trala
- Skąd?:
- Pierwszy post: 16 czerwca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Powiem Wam,że fajnym prezentem może byc podarowanie na przykład gazetownika. W Black Red White jest na przykład sporo gazetowników w dobrych cenach tak więc możecie sobie zerknąć:
http://www.brw.com.pl/przechowywanie/gazetowniki/
Jakiś czas temu sobie kupilam i przydaje się. Gazety nie walają się po domu. Maja swoje miejsce i co jakiś czas je wyrzucam aby zrobić wolne miejsce na nowe. Nie jest to również tak oczywiste jak na przykład filiżanki czy sztuće, któych młodzi na pewno dostaną sporo.
|
| |
perka
- Skąd?:
- Pierwszy post: 27 października 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Prezent na parapetówkę powinien być jak najbardziej praktyczny, tak aby przydał się do nowego mieszkania. Komplet garnków, pościeli są w porządku, ewentualnie postaw na jakiś droby sprzęt agd typu mikrofala czy ekspres do kawy.
|
| |
Romek
- Skąd?:
- Pierwszy post: 16 listopada 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja znajomym zawsze kupuję albo szkło albo daję vouchery na konkretną sumę do naszej ulubionej knajpy http://bohemiarestaurant.pl to nic,że nie jest to związane z domem i nie jest praktyczne ale to jedno z naszych ulubionych miejsc spotkań a prezent powinien być dopasowany do osoby, która go dostaje
|
| |
Andrzej.W
- Skąd?: Koszalin
- Pierwszy post: 8 grudnia 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Zależy od stopnia zażyłości ;) ja bym kupił raczej coś praktycznego lub zorganizował zrzutę bo czasem większy prezent jest fajniejszy.
|
| |
Romek
- Skąd?:
- Pierwszy post: 16 listopada 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja nie daję moim znajomym prezentów typu alkohol czy nowe szklanki tylko zawsze staram się,żeby był dopasowany pod nich a ponieważ ostatni u których bawiłem są bardzo muzykalni a nie stać mnie na instrument to wykupiłem im warsztaty muzyczne i byli najbardziej zadowoleni z mojego prezentu mimo,że na parapetówce było ponad 20 osób
|
| |
Zddesign_eu
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 5 stycznia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Tutaj także jestem zdania, że bardzo dobrym pomysłem na prezent dla znajomych na parapetówkę będzie coś praktycznego, nawet akcesoria czy drobny sprzęt agd do kuchni, to co zawsze się przyda.
|
| |
kolorowekredki
- Skąd?: Zabłocie
- Pierwszy post: 24 stycznia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
KamilaMeble_pl
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 18 listopada 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Polecam to co osttanio dostali moi znajomi w prezencie na parapetówkę, czyli komplet pościeli, koc oraz ekspres do kawy- każda z tych rzeczy na pewno przyda się i sprawdzi w nowym mieszkaniu, więc to bardzo dobre propozycje.
|
| |
Maciej
- Skąd?:
- Pierwszy post: 2 marca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Tak zasadniczo jeżeli chodzi o wybór prezentów na parapetówkę, możliwości w tym zakresie mamy naprawdę bardzo wiele. Przy czym jednak sam chętnie wybieram praktyczne rozwiązania jak np. kieliszki https://bokono.pl/pl/c/kieliszki-do-wody/45 . Produkt taki jest niezwykle przydatny w każdym domu, jednocześnie w sklepie Bokono mamy duży wybór takich kieliszków i na pewno znajdziemy coś odpowiedniego, dopasowanego do gustu osób, które będziemy odwiedzać.
|
| |