|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Przy takich upałach to najlepiej kupić jakąś zimną wódkę to na pewno może się sprawdzić bardzo dobrze i to na pewno może być bardzo odpowiednie. Chociaż i tak muszę przyznać taką to jedną rzecz. Co to się działoby takiego, że jeśli by się dało jej cały karton a nie tylko jedną?
|
| |
dobra58
- Skąd?: Recz
- Pierwszy post: 22 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jestem zwolenniczką praktycznych prezentów. Więc często korzystam ze stony electro .pl Jesli obdarowanym ma być ktoś naprawdę bliski kupuje sprzęt ADG
Oczywiście najpierw przeprowadzam wywiad czego potrzebuje dana osoba.
|
| |
Szymon35
- Skąd?:
- Pierwszy post: 25 maja 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|

Może taki oryginalny stojak na wino w kształcie magazynka rewolweru.
Oryginalny, niepowtarzalny produkt wykonany z lawy wulkanicznej.
|
| |
yamaszka
- Skąd?: Trzebinia
- Pierwszy post: 14 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Chyba najlepiej będzie zapytać osoby, do których idziesz na parapetówkę. Oni będą najlepiej wiedzieć, czego im potrzeba. Nie ma sensu, żebyś kupował coś z AGD, bo nie wiadomo czy już może tego nie mają.
|
| |
ogarniaczek
- Skąd?:
- Pierwszy post: 6 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Najlepiej podpytaj znajomych, czy czegoś nie potrzebują. Prawdę powiedziawszy, nie spotkałam się z kupowaniem sprzętu AGD na parapetówkę. Zwykle idzie się z kwiatkiem doniczkowym, winem, obrusikiem. Ja kupowałam kiedyś znajomej, o której wiedziałam, że zbiera anioły, takiego aniołka, jakiego jeszcze nie miała w kolekcji.
|
| |
rafael80
- Skąd?: Wrocław
- Pierwszy post: 23 czerwca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Mebel to na pewno odpada. Jakiś mały sprzęt AGD można kupić, tylko warto byłoby jakkolwiek upewnić się, że to coś, co im się przyda i że nie będzie się powtarzał: żeby potem nie mieli pięciu tosterów albo grilla elektrycznego, z którego nie będą korzystali.
|
| |
ycajew
- Skąd?:
- Pierwszy post: 8 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Trzeba znać gust osób, które chcemy obdarować. Filiżanki mają praktyczne zastosowanie, nie muszą pasować i można je schować razem z innymi naczyniami. Co do zegara tutaj byłabym ostrożna chyba, że wiesz w jakim stylu jest urządzone mieszkanie. Wydaje mi się, że należy unikać rzeczy nadmiernie zdobionych, proste wzornictwo pasuje do każdego wnętrza.
|
| |
kasia28
- Skąd?: Poznań
- Pierwszy post: 31 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Nie wiem, ja o wiele bardziej wolałabym dostać taką rzecz, której za jakiś czas będę mogła się "pozbyć" z czystym sumieniem. Jeżeli ktoś kupuje filiżanki, talerze i pościele które w ogóle nie pasują do klimatu mieszkania i do właścicieli to będą one tylko zalegały w szafie i nic więcej. Dlatego ja kupiłabym świecę zapachową, ale taką z górnej półki. Ze swojej strony poleciłabym krinle candle, są bardzo dobre, a taką świecę można odpalić sobie podczas kolacji czy też długich wieczorów. Po czasie się wypali i będzie można wyrzucić pojemnik lub zostawić go jako schowek na przyprawy itp.Jeżeli ktoś uważa, że to za ubogi prezent to może zawsze coś jeszcze dokupić. Jest dużo różnych zapachów, można o nich poczytać tutaj http://zapachdomu.pl/kringle-candle , na pewno każdy znalazłby jakiś odpowiedni.
|
| |
Bella
- Skąd?: Częstochowa
- Pierwszy post: 11 lutego 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Wiesz na parapetówkę najlepiej kupić coś do domu. Jakąś dekorację, albo coś w tym stylu. Możesz takiego prezentu poszukać u nich https://jakiprezent.pl/dla-seniorow Może akurat znajdziesz coś co Ci się spodoba i będziesz chciał sprezentować
|
| |
maximum
- Skąd?:
- Pierwszy post: 14 stycznia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Fajnym pomysłem na prezent są cotton ballsy. Tym bardziej, że teraz są bardzo modne.
|
| |