twoj.boss
- Skąd?: Pruszków
- Pierwszy post: 11 października 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
taki spersonalizowany podjazd :D po sprzedazy domu troche smieszna sytuacja jak masz czyjeś twarze na chodniku :P
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
NO pomysł z twarzą jest bardzo odważny
|
| |
Jacob46
- Skąd?:
- Pierwszy post: 15 maja 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Witam, zapraszam do zapoznania się z artykułem który przedstawił jeden z producentów kostki granitowej.
Tutaj jest wszystko ładnie objaśnione w zakładce blog. Sam przy zakupie kostki miałem podobny problem jednak udało mi się ją w końcu dobrać.
www.gagagranit.pl
Pozdrawiam
ostatnio edytowany pią, 15 maja 2015 o godz. 22:16
|
| |
Jerry
- Skąd?:
- Pierwszy post: 2 czerwca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
My z żoną też mieiśmy dylemat. Może dlatego, że każde przystawało na swoim. W końcu zdecydowaliśmy na układ kostki granitowej, nie mamy wielkiego podwórka, głównie chodziło o przejście na ganek i dookoła domu nie wliczając ogródka. Prosto, skromnie, ale efekt wyszedł bardzo przyjemny dla oka, jesteśmy zadowoleni obydwoje. Mimo tego, że upierałem się przy brukowej. Pracowaliśmy z firmą Budomal, pytałem nawet ekipę o poradę, ale jak małżonka coś wymyśli, tak koniec...
|
| |
bazyl
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 13 stycznia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
jakisczlowiek81 napisał(a):
NO pomysł z twarzą jest bardzo odważny
Tutaj kolega w którymś z wątków chwali się, że kostkę ułożył na wzór jaszczurki, więc twarz też czeka na realizację. Ja mam płyty tarasowe na tarasie, na podjeździe kostkę, dwa produkty z Bruk-Betu i moim zdaniem przy wyborze betonu nie powinno się jednego z drugim zamieniać miejscami, tj. kostka na tarasie, a tym bardziej płyty na podjeździe. Chociaż mówią, że wszystko da się zrobić. ;)
|
| |
kukułeczka
- Skąd?: Poznań
- Pierwszy post: 18 czerwca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja położyłam w ogródku kamien naturalny. Pięknie wygląda.
|
| |
Weno37
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 września 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
A ja natomiast w ogordzie mam zamiar położyć Antyk Epoka, czyli coś w stylu płaskich kamieni. Według mnie będzie mega wyglądało jak ładnie wszystko będzie zorganizowane :)
|
| |
adam_f80
- Skąd?:
- Pierwszy post: 24 kwietnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
antyk epota bardzo fajnie kompnuje się jako np ścieżka ułożona pomiędzy kostka brukową. tylko nie fugować! :)
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
No dla mnie bardziej podoba się granit epoka, ale antyk też może wyglądać dobrze, chociaż wolę bardziej symetryczne kształty. Swoją drogą kamień naturalny wygląda bardzo dobrze i do tego nie jest frogi co jest wielką zaletą.
|
| |
FilKazik
- Skąd?: Ostróda
- Pierwszy post: 26 czerwca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Granit epoka do ogrodu :o W sumie kurczę, jak co komu pasuję, ale zdecydowanie użyłbym innego pokrycia. NIe szukając daleko, to przecież z tej samej firmy jest łupek ogrodowy, które według mnie o wiele bardziej pasuję do ogrodu niż zwykła kostka. A co do ceny, to zazwyczaj firmy urządzają co jakiś czas promocje.
Pozdrawiam
|
| |