Koro575
- Skąd?:
- Pierwszy post: 10 czerwca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Mamy tak duży wybór materiałów, że bardzo ciężko jest szybko wybrać tylko jeden model. W samej ofercie Pozbruuk trzeba naprawdę sporo się naszukać.
|
| |
radekrak
- Skąd?: Poznań
- Pierwszy post: 8 grudnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ostatnio edytowany pon, 25 czerwca 2018 o godz. 11:32
|
| |
Eurybia
- Skąd?: Opole
- Pierwszy post: 25 czerwca 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
radekrak napisał(a):
Moim zdaniem najlepiej wybrać granitową, jest bardziej elegancka. My postawiliśmy na brukową i żałujemy tej decyzji. Mamy problem nawet z czyszczeniem jej. sama woda nie pomaga, szczególnie jeśli samochody, jakie przyjada na naprawę ciekną spod silnika. Ech. Żona znalazła środek Isokor https://efektlotosu.pl/isokor-cleaner-facade-srodek-do-czyszczenia-elewacji-i-kostki-brukowej-pm-25.html, podobno dobrze wspomagający czyszczenie, będę musiał go wypróbować.
Kostki brukowe ciężko domyć, sama mam ten sam problem. Specyfiku tego akurat nie testowałam, jednak przetestowałam już dużo środków i żaden nie potrafił doczyścić kostek do blasku.
|
| |
Weno37
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 września 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jeżeli chodzi o taras to u nas zdecydowanie wygrały płyty tarasowe z linii Presstone Pozbruk, a dokładniem Marmur Śnieżny. Dobra cena, wysoka jakość wykonania i przede wszystkim zabezpieczenie przed niekorzystnym działaniem warunków atmosferycznych.
|
| |
KarinaB
- Skąd?:
- Pierwszy post: 14 listopada 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Akurat moim zdaniem kostka brukowa to bardzo dobry wybór. Dość szybko sa ją układa, i jest solidnie wykonana. Widziałam w ofercie tej firmy http://www.spec-bet.pl/ kilka fajnych dostępnych wzorów. Więc przed domem można stworzyć cuda, jeżeli tylko się chce.
|
| |
Mario
- Skąd?:
- Pierwszy post: 17 kwietnia 2019
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja polecam kostkę brukową oraz zastosować do niej palisady betonowe, teraz coraz więcej ludzi tak robi
|
| |
Daniello012
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 listopada 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jeżeli chodzi o kostki brukowe uniwersalne i dekoracyjne to na pewno warto zajrzec do oferty Pozbruk ze względ u na wysoka jakość wykonania, świetne ceny i trwałość ze względu na nowoczesne technologie produkcji i dodatkowych zabezpieczeń pwoloką H-Plus.
|
| |
Koro575
- Skąd?:
- Pierwszy post: 10 czerwca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
W przypadku tarasu byłbym jednak za płytami Presstone przecież Dolomit Mleczny, Marmur Śnieżny czy Łupek są pięknymi elementami do wykonania tarasu. Jednak w przypadku kostek dekoracyjnych też jest w czym wybierać jak Linea, Lido, czy imitacja drewna Kanada.
|
| |
Weno37
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 września 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Nie jestem dużym zwolennikiem tarasów drewnianych po wymagają dużo więcej kosztów i czasu. W moim przypadku zdecydowanie wygrała kostka dekoracyjna od Pozbruk, a dokładnie Linea w kolorze Platynowym. Efekt wizualny, trwałość jak i dobre ceny zdecydowanie przemawiają właśnie za nimi.
|
| |
Daniello012
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 listopada 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Widzę, że nie tylko ja dostrzegłem zalety rozwiązań od Pozbruk ale naprawdę robią ogromne wrażenie jakością i kreatywnością w zakresie stworzenia wzorów przy kostkach dekoracyjnych, ale również pięknych płyt w linii Presstone.
|
| |