Weno37
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 września 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jeżeli chodzi o minimalizm to równiez jestem za Granit Epoka. Mozna go ułozyć jako ściezka w 3 różnych kolorach, wtedy będzie super to wyglądało. Gdy ogród będzie minimalistyczny :)
|
| |
FilKazik
- Skąd?: Ostróda
- Pierwszy post: 26 czerwca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Hm, to niekoniecznie utrzymanie takiego ogrodu nie będzie wymagało dużo czasu, wręcz przeciwnie nawet może się okazać. No właśnie tak się zastanawiam, jak będzie ścieżka wąska to trzy kolory tego granitu epoka, o którym mówisz może dać różny efekt, chyba lepiej by się prezentowało przy trochę szerszych ścieżkach.
ostatnio edytowany pon, 21 września 2015 o godz. 17:52
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Przy takim ogrodzie to zostaje jedynie kosić trawę i jesienią liście zgrabic. A jeżeli chodzi o geranit epoka to brałbym tylko czarny, bo najbardziej do mnie przemawia.
|
| |
jaworek12
- Skąd?: Rybnik
- Pierwszy post: 24 września 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
a ja uważam że to musi być granit. Strzegom polecam jako rejon zaopatrywania sie w ten surowiec gdyż jest to zagłębie granitu przde wszystkim i nie ma sensu płaci pośrednikom tylko lepiej kupić samemu od zakładu kamieniarskiego.
|
| |
Weno37
- Skąd?:
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
A ostatnio tak wpadłem na Łupek Galaxy co o nim sądzicie. Znajdziecie go na stronie Pozbruk i czekam na opinie. W kolorze czarnym wygląda to mega mozna go nawet uzyć na taras, bo dzięki nierównej powierzchni robi super wrażenie. Sprawdźcie sami :)
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Łupek galaxy jest bardzo ładny, szczególnie że jest w kolorze czarnym co mi bardzo odpowiada. Jest to bardzo ładne rozwiązanie na taras.
|
| |
Weno37
- Skąd?:
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Może warto go pokazać. Bo z doświadczenia wiem, że nie zawsze chce się wszystkim go wyszukiwać. Wstawię więc grafikę :)
ostatnio edytowany pon, 28 września 2015 o godz. 08:45
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ten łupek galaxy bardzo ciekawie na tym zdjęciu kontrastuje z białym, ładne połączenie.
|
| |
Weno37
- Skąd?:
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Właśnie zwróciło to bardzo moją uwagę. Dlatego, aż musiałem wstawić to zdjęcie. Musze chyba zonę na ten Łupek Galaxy namówić :)
|
| |
FilKazik
- Skąd?: Ostróda
- Pierwszy post: 26 czerwca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
hm, muszę się z wami zgodzić dcoc do tego łupka galaxy, wygląda naprawdę dobrze. Aż poszukam w pobliskich skłądach budowalnych chyba :) Weno, a co już czas kłaść nową nawierzchnię podjazdu i czy to na taras??
|
| |