Forum budowlane - Naklejki na ściany

powrót
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Autor Wiadomość
Wojjtkas Wojjtkas
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 6 maja 2015

wyślij wiadomość zaproś do znajomych

• Wysłany: pią, 22 maja 2015 o godz. 23:38
  • Temat postu: Odp: Naklejki na ściany

Mi się takie naklejki bardzo podobają, ale oczywiście trzeba zachować umiar jak ze wszystkim. Myślę, że można w ten sposób ozdobić jedną ścianę w jednym pomieszczeniu. Zresztą ostatnio takie naklejki są bardzo modne. Jednak jakość wykonania tego typu naklejki też jest ważna, bo inaczej nie będzie to wyglądać zbyt estetycznie.

longa longa
  • Skąd?: Łódź
  • Pierwszy post: 13 października 2015

• Wysłany: wto, 13 października 2015 o godz. 19:25

a no wiadomo, umiar przede wszystkim. Ale na wolnej ścianie też mi się podobają takie naklejki ścienne. Już mam zaplanowany remont w salonie i pokoju dzieic. Znalazłam idealne dla nas naklejki w Bimago ( www.bimago.pl ) . Duży wybór, na prawdę, sklep godny polecenia

fotoboard.com.pl fotoboard.com.pl
  • Skąd?: Elbląg
  • Pierwszy post: 14 września 2015

• Wysłany: śro, 21 października 2015 o godz. 13:43

Proponuję wykonywaną przez nas, czarno-białą naklejkę, która przedstawia piosenkarkę jazzową. Wpasuje się do salonu urządzonego w spokojnych i jasnych barwach tj. bieli, kremowym, szarym i jasnym brązie. Zastosowana w niej technologia punktowego kleju umożliwia łatwe i szybkie naklejenie bez bąbli i udziału specjalistów. Po paru tygodniach klej rozprowadzi się po całej powierzchni równomiernie, a naklejka stanie się idealnie płaska.

http://www.fotoboard.com.pl/naklejki/abstrakcja/jazz-singer-on-grunge-background/f-147-50708901

agatpo agatpo
  • Skąd?: Poznań
  • Pierwszy post: 15 października 2015

• Wysłany: czw, 22 października 2015 o godz. 12:00

Najlejki na ścianę są ok :) Za to nie znoszę fototapet kupionych w jakiś marketach i robionych przez typowego Janusza - to od razu rzuca się w oczy. U znajomych jest plaża z palmą... Jakoś grafiki fatalna, są pęcherzyki powietrza... Masakra jakaś. Ale widziałam ostatnio że robia kolaże ze zdjęć - to wygląda świetnie! :)

kazimierz098 kazimierz098
  • Skąd?: Wrocław
  • Pierwszy post: 2 listopada 2015

• Wysłany: pon, 2 listopada 2015 o godz. 16:30

To prawda! Te naklejki naprawdę są świetnie i doskonale wyglądają na ścianie. Dają niezawodny efekt, i sprawiają, że bez remontu pomieszczenie wygląda jak nowe.

wawa111 wawa111
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 11 maja 2014

• Wysłany: pon, 21 marca 2016 o godz. 15:36

Do mnie jakoś naklejki nie przemawiają bardziej podobają mi się takowe rozwiązania http://obrazynasciany.pl/obrazy-styl-skandynawski/ czyli obrazy, w tym wypadku w stylu skandynawskim, piękne wzory.

DanielW DanielW
  • Skąd?: Warszawa
  • Pierwszy post: 28 kwietnia 2015

• Wysłany: pią, 25 marca 2016 o godz. 11:57

Podobają mi się takie napisy. Tylko zastanawiam się czy po kilku miesiącach mi się nie znudzą ;)

Wojciech_Maslowski Wojciech_Maslowski
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 19 marca 2015

• Wysłany: sob, 2 kwietnia 2016 o godz. 23:38

Nie podobają mi się takie naklejki na ściany. Wolałbym na tej ścianie namalować te litery.

Aleks28 Aleks28
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 25 kwietnia 2014

• Wysłany: pią, 30 września 2016 o godz. 16:46

Sam mam podobną opinię, ale znalazłem ostatnio w Najlepszenaklejki.pl świetne produkty, a konkretnie mam na myśli naklejki na ścianę cytaty . Świetnie się prezentują, a co więcej są wykonywane na bieżąco ze świeżej folii, wobec czego nie musimy się martwć tym, że szybko będą się odklejały. Co więcej, nawet jak jakiś cytat nam się znudzi, możemy go bez większych problemó usunąć i zmienić na inny. 

Kozak Kozak
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 4 grudnia 2014

• Wysłany: wto, 25 października 2016 o godz. 21:43

Co do naklejek, to czy ktoś już z Was skorzystal z tego sklepu http://www.przyklejka.pro/ . Poszukujemy właśnie naklejek na ścianę do salonu, wcześniej mieliśmy fototapetę, więc chcemy coś zmienić. Jeżeli tkoś korzystał z usług tego sklepu, to prosiłbym bardzo o opinię, ponieważ zastanawiamy się czy nie kupić od nich.

1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5