glamur
- Skąd?: Poznań
- Pierwszy post: 19 grudnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Wszystko jest kwestią gustu ale naklejki na ściany potrafią dać niesamowity efekt.
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Witam Wszystkich na forum. Jeżeli chodzi o naklejki na ściany to faktycznie potrafią dać one niesamowity efekt, ale też z drugiej strony nie beą wszędzie paswoać- polecam zastosować je jako element dekoracyjny gównie w przedpokoju oraz w pokoju dziecka.
|
| |
agakosss
- Skąd?:
- Pierwszy post: 19 lutego 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Super są te nakleiki na ścianę! Jak byłam u koleżanki ostatnio na parapetówce to ona w salonie ma takie naklejone drzewa i na galęziach są przyczepione ramki. Świetie to wygląda, może kiedyś też to zgapie
|
| |
Atozu
- Skąd?:
- Pierwszy post: 19 lutego 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Mam na ścianie w sypialni naklejkę z napisem motywacyjnym. Akurat jak się budzę, to widzę swoje motto. Córka ma w pokoju naklejki z Harrego Pottera, bo obecnie to ją interesuje, wcześniej były naklejki dziecięce i bez problemu je zdjęłam i zamieniłam na nowe. Niewielkim kosztem można odmienić wnętrze.
Aasa Dla Biznesu
ostatnio edytowany pią, 23 marca 2018 o godz. 11:55
|
| |
Kamilooo
- Skąd?: Dębica
- Pierwszy post: 18 sierpnia 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja wiem, czy naklejki to taki dobry pomysł, raczej mam średnie doświadczenie z tym związane. Cieżko to się zdejmuje ze sciany potem, może więc lepiej od razu jakiś pasek tapety położyć? Wygląda to trochę lepiej, a dodatkowo lepiej się zdejmuje. Chociażby w https://www.homehome.pl masz bardzo fajne tapety.
|
| |
Balam
- Skąd?:
- Pierwszy post: 5 lipca 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Nie ma specjalnego problemu ze zdjęciem tego ze ściany, tylko trzeba najpierw ścianę dobrze przygotować. Miałam, nalepiałam i zdejmowałam bez większych problemów.
drik
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 14 stycznia 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dobrą alternatywą dla naklejek będą również fototapety https://uwalls.pl/. Możesz na nich zamieścić dowolne zdjęcie, zarówno te, które znajdziesz w sieci, jak i te, które samemu zrobiłęś, tylko radzę wybierać takie, które jest dobre jakosciowo. Inaczej tapeta nie będzie prezentowała się zbyt ładnie.
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Odnośnie zdejmowania takich naklejek to polecam najpierw ścianę dobrze oczyścic
|
| |
Remi3
- Skąd?:
- Pierwszy post: 28 kwietnia 2019
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Takie najklejki są teraz bardzo modne. Tez mamy naklejkę mapę w salonie.
|
| |