|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Zgadzam się ze stwierdzeniem z tematu. Latem, kiedy przyjda znajomi miło posiedzieć w ładnym plenerze, a niesamowite efekty można osiągnąć w tej chwili niewielkim nakładem finansowym. Wystarczy pasja i wyobraźnia.
|
| |
zawolik
- Skąd?:
- Pierwszy post: 22 marca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ładny ogród wygląda bardzo fajnie i efektowanie.
|
| |
klemensor
- Skąd?:
- Pierwszy post: 11 marca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
kierowcabombowca napisał(a):
Zgadzam się ze stwierdzeniem z tematu. Latem, kiedy przyjda znajomi miło posiedzieć w ładnym plenerze, a niesamowite efekty można osiągnąć w tej chwili niewielkim nakładem finansowym. Wystarczy pasja i wyobraźnia.
też jestem tego zdania latem ogród jest ważniejszy niż wnętrze domu ponieważ więcej czasu spędzamy właśnie tam
|
| |
beti66
- Skąd?: Zabrze
- Pierwszy post: 17 marca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Mieć swój ogród to coś wspaniałego. Planuję w niedługiej przyszłości kupić kawałek ziemii. Szukam w sieci inspiracji jak powinien potem wyglądać aby cieszył oko ale także był praktyczny i bezpieczny dla dzieci. Urzekły mnie projekty tej firmy http://trawarica.pl/ chciałabym mieć jakieś kaskady i oczka wodne. Ryby na pewno bardzo ucieszyły by dzieci. Ehh niech tylko nadejdzie lato.
ostatnio edytowany wto, 7 kwietnia 2015 o godz. 23:20
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Oczko wodno no nieźle to może być naprawdę takie fajne i oryginalne zdecydowanie : ) jeśli chodzi o mnie to w granicach swoich możliwości po prostu staram się dbać jak najlepiej o mój ogródek z tego powwodu, że nie zniósł bym tego jak moi sąsiedzi zaczęli by krytykę tego mojego ogródka jak mam u siebie taki syf...
|
| |
maroon
- Skąd?:
- Pierwszy post: 17 października 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
A ja lubię ogrody nieregularne, z pozoru wyglądające na zarośnięte, a nie równo posadzone i przystrzyżone tuje + trawnik. Ogród powinien mieć jakieś zakątki, miejsca, gdzie można się odseparować od otoczenia, roślin powinno być dużo i powinny być kolorowe. Te odmierzone centymetrem nie mają żadnego uroku, zwłaszcza te o dużej powierzchni.Lepsze mniejsze, ale z indywidualnym charakterem.
|
| |
ziba
- Skąd?:
- Pierwszy post: 14 kwietnia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ja raczej mam kompozycję własną....dokupuję ciągle nowe rośliny i sadzę jak mi pasuje (no i jak roślinkom pasuje) w każdym razie moim nowym odkryciem jest domisad.pl - mają bardzo fajny wybór różnych sadzonek i nasion i już mam nowe nabytki do ogrodu!
|
| |
malfii
- Skąd?:
- Pierwszy post: 23 marca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Moim zdaniem to jest właśnie wizytówka domu : ) bo czasem jak ktoś idzie na spacer to po prostu chodzi i patrzy właśnie po domach i od razu jakby to powiedzieć spacerowicze określają czy akurat właśnie ktoś ma zadbany ogródek a co za tym idzie czy ma w domu czysto czy jakoś po prostu na to nie zwraca uwagi i zdecydowanie jest niechlujem : (
|
| |
tyman
- Skąd?:
- Pierwszy post: 11 października 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
No tak, ale po za tym że ogród wygląda to jego pielęgnajca zabiera sporo czasu no i pieniędzy...
|
| |
kaja123
- Skąd?:
- Pierwszy post: 26 marca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
no niestety coś za coś, żeby ogród pięknie wyglądał to trzeba w niego troche zainwestować i czasu i pieniędzy....
|
| |