Weno37
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 września 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Juz lepsze są te lampki solarne. Tylko nie te malutkie, a całkiem spore. Które wyglądają przyzwoicie :)
|
| |
Bogdan89
- Skąd?: Ossy
- Pierwszy post: 17 września 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja zdecydowanie choć jestem facetem to uważam, że gustowny ogród oprócz fajnych mebli powinien mieć naprawdę stylowe zielone wykończenia, rożne roślinki, i fajne aranżacje kwiatowe. Dopiero tak pięknie zaprojektowana przestrzeń na świeżym powietrzu daje prawdziwy urok.
|
| |
FilKazik
- Skąd?: Ostróda
- Pierwszy post: 26 czerwca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
No tak, poza samymi meblami ważne jest też otoczenia i cały wystrój ogrodu. Jakieś dodatki, ścieżki i drzewa, to wszystko powinno być ze sobą powiązane w estetyczny sposób. Na marginesie, co myślicie o kamieniu ogrodowym od pozbruku jako ścieżce??
ostatnio edytowany pon, 21 września 2015 o godz. 18:07
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
No żeby ogród dobrze wyglądał wszystko musi do siebie pasować, a ten kamień ogordowy jest całkiem ładny, ale nie w moim stylu, inne ich propozycje bardziej mi odpowiadają.
|
| |
dooo
- Skąd?:
- Pierwszy post: 30 lipca 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ładny ogród to naprawdę wizytówka domu. Trzeba się jednak liczyć z tym, że praca w ogrodzie jest czasochłonna i zrobienie wszystkiego na tip top nie zajmie tygodnia tylko znacznie więcej czasu. My w tym roku zakończyliśmy ogrodowe prace ale w przyszłym roku chciałabym zrobić sobie ogród zimowy. Jego realizację chcę zlecić firmie którą znalazłam na http://stefania.pl/pustaki-szklane-ei-30-i-ei-60/ Z tego co widziałam maja na swoim koncie wiele dużych realizacji.
|
| |
Ramzes
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 18 października 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dokładnie. Uwielbiam piękne ogrody. Moją żona chciałaby abym zrobił w ogrodzie oczko wodne z rybkami, zrobię wiosną.
|
| |
Weno37
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 września 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ze stwierdzeniem tytułowym zgadzam się w 100%. Ogród świadcz o gospodarzu. Idealną propzycją do ogrodu o trochę wiekszej powierzchni jest Granit Nova, który dostępny jest w 7 kolorach, które można fajne połączyć tak jak tu : 
|
| |
zymfa
- Skąd?:
- Pierwszy post: 27 października 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Też uważam, że ogród to wizytówka domu. Piękny i zadbany dodaje uroku.
Zobacz sejfy
|
| |
FilKazik
- Skąd?: Ostróda
- Pierwszy post: 26 czerwca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
okej, a co byś wybrał na ścieżkę do ogrodu takiego trochę większego? Tak jak weno granit epoka, czy coś innego, a może zamiast takich szerszych ścieżek tylko pojedyncze płytki otoczone trawą lub żwirem?
|
| |
Roletka
- Skąd?:
- Pierwszy post: 18 października 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ogródek to moje marzenie. Mieszkamy w bloku, więc o ogródku mogę sobie jedynie pomarzyć. Marzy mi się dom, ogródek z kwiatami, warzywami i systemem nawadniania: http://www.systemy-nawadniania.eu/ Zazdroszcze każdej z Was- zazdrosze tego, że macie piękne ogródki :)
|
| |