BrunoMars
- Skąd?:
- Pierwszy post: 23 listopada 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
wszystko zalezy od tego jaki masz przeznaczony budżet na te okna . Ja mam okna pcv. Poza tym wybierając okna , powinno sie zwrócić do dobrej firmy , która zajmuje sie takimi rzeczami .U mnie w bydgoszczy jest bardzo dobra firma carpenter , która zajmuje sie wymiana okien . poza tym ogromnym plusem jest mozliwość obejrzenia stolarki okiennej na żywo ;)
|
| |
BrunoMars
- Skąd?:
- Pierwszy post: 23 listopada 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
wszystko zalezy od tego jaki masz przeznaczony budżet na te okna . Ja mam okna pcv. Poza tym wybierając okna , powinno sie zwrócić do dobrej firmy , która zajmuje sie takimi rzeczami .U mnie w bydgoszczy jest bardzo dobra firma carpenter , która zajmuje sie wymiana okien . poza tym ogromnym plusem jest mozliwość obejrzenia stolarki okiennej na żywo ;)
|
| |
Moni8
- Skąd?:
- Pierwszy post: 24 listopada 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
obecnie okna drewniane są tak samo trwałe i dobre jak pcv, więc to kwestia estetyczna, czy komuś pasują takie czy inne
|
| |
kontrol
- Skąd?: Kalisz
- Pierwszy post: 18 lipca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
wg mnie lepiej wziac aluminiowe ja ma z Monstal, Polska firma, bardzo porządne wykonanie, mechanizm sie nie niszczy jak w tych tanszych tandetnych. A dla mnie to jest najwaznijsze, mam inne zmartwienia, okna są ostatnia rzecza którą chcialbym sie przejmowac
|
| |
Ramzes
- Skąd?: Ostrężnica
- Pierwszy post: 20 sierpnia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dla mnie najważniejsze jest to, aby okna spełniały jak najwięcej funkcji związanych z oszczędnością energii. Myślę, że takie okna energooszczędne będą naprawdę dobrym wyborem. Sprawdźcie sobie sami dostępną u nich ofertę.
|
| |
Tomek
- Skąd?:
- Pierwszy post: 14 kwietnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Stolmar z Bydgoszczy ma też dobre aluminiowe systemy okien i drzwi. Możecie sobie przejrzeć - http://stolmar24.com/okna-pvc/ w każdym razie pamiętajcie, że na oknach nie warto oszczędzać lepiej kupić dobre, które bedą nam dłużej i lepiej słuzyć, a wiem co mówię bo przed stolmarem połasiłem sie na okna z firmy mało znanej... ale w dobrej cenie. No i niestety.
|
| |
Andrzej.W
- Skąd?: Koszalin
- Pierwszy post: 8 grudnia 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
- Ja akurat postawiłem na aluminium bo są tylko nieznaczne droższe od PCV, a o wiele bardziej wytrzymałe. Jeżeli masz problem z doborem to polecam wyszukiwarkę: www.interbudgips.pl bardzo fajna sprawa ;)
ostatnio edytowany śro, 21 grudnia 2016 o godz. 11:40
|
| |
maksik47
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 10 stycznia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dla mnie wybor jest prosty. Jeśli znajdziesz dobrą firmę, to okna pcv są lepsze do domu, bo tansze i zarazem solidne. Nie ma potrzeby przeplacac i tak przy budowie czy remoncie domu jest masa wydAtków. Wystarczy znaleźć renomowaną firmę, żeby mieć okna dobrej jakości. my wybraliśmy Mark Bud z łomianek. Przyjechali do nas do domu pod warszawę i w 1 dzien zamontowali okna, które zamówiliśmy.
ostatnio edytowany pon, 16 stycznia 2017 o godz. 23:48
|
| |
KarinaB
- Skąd?:
- Pierwszy post: 14 listopada 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ostatnio obracam się w środowisku osób które miały do czynienia z wymianą okien PCV. Jeden ze znajomych polecił mi pewnego producenta z Bydgoszczy. Stolmar to systemy okienne PVC (PCV) to nowoczesne serie profili, które spełniają wymagania stawiane funkcjonalnym oknom przyszłości. Tego typu okna PCV łączą w sobie najnowocześniejszą technologię z wysokim standardem mieszkania. Zajrzyjcie tutaj: http://stolmar24.com/okna-pvc/
|
| |
dominikm
- Skąd?: Rzeszów
- Pierwszy post: 26 listopada 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja mam u siebie okna PVC i jestem bardzo zadowolona. Mnóstwo lat minęło, a ja nie mam z nimi żadnego problemu. Jeśli chodzi o kupno okien to moim zdaniem najlepiej kupować od producenta. Polecam rzucić okiem na ofertę firmy Ekoplast: http://www.ekoplast-krakow.pl/produkty/okna. Wybór okien, a także drzwi, jest bardzo duży.
|
| |