zofialipska
- Skąd?:
- Pierwszy post: 8 października 2019
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Zależy czym kobieta się interesuje, z jakiej to ma być okazji prezent i w jakim budżecie. Ja z okazji otwarcia swojego salonu kosmetycznego, dostałam w prezencie od męża mały oczyszczacz powietrza Buldair z funkcją aromaterapii https://www.airnaturel.pl/ranking-oczyszczaczy-powietrza/. idealnie sprawdza się w salonie, pochłaniając zapachy lakierów i pył, który wytwarza pracująca frezarka, jednocześnie uwalnia przyjemny aromat relaksującego olejku.
ostatnio edytowany śro, 30 października 2019 o godz. 15:15
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
zofialipska napisał(a):
Zależy czym kobieta się interesuje, z jakiej to ma być okazji prezent i w jakim budżecie. Ja z okazji otwarcia swojego salonu kosmetycznego, dostałam w prezencie od męża mały oczyszczacz powietrza Buldair z funkcją aromaterapii .idealnie sprawdza się w salonie, pochłaniając zapachy lakierów i pył, który wytwarza pracująca frezarka, jednocześnie uwalnia przyjemny aromat relaksującego olejku.
zupełnie szczerze to znacznie lepiej wypada podstawowy xiaomi, bez zbednej aromaterapii...
https://loveair.pl/oczyszczacz/xiaomi-air-purifier-2s
ostatnio edytowany czw, 31 października 2019 o godz. 14:43
|
| |
LiwinHQ
- Skąd?:
- Pierwszy post: 27 listopada 2019
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
radekrak
- Skąd?: Poznań
- Pierwszy post: 8 grudnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dzięki wielkie za te porady, bo moja żona będzie zła, jeśli jej na Walentynki czegoś porządnego nie kupię. Myślałem o droższej biżuterii srebrnej, szczególnie po lekturze wpisu https://magazyn.ceneo.pl/artykuly/Jakie-srebro-kupic , w którym opisano, jak kupować ten kruszec. Na przyszłość będę wiedział, ale też może i w końcu uceluję w gust żony.
|
| |
kontowneek
- Skąd?: Łańcut
- Pierwszy post: 12 marca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Wiecie, zależy tak naprawdę od tego, co dana osoba preferuje. Nie zawsze muszą to być ubrania, biżuteria czy typowo kobiece prezenty jak bon do drogerii, akcesoria dekoracyjne do domu itp. Niektóre, bardziej śmiałe kobiety wolą dostać prezent z seks shopu. Polecam zrobić większe rozeznanie, jeśli nie macie pomysłów na prezent. Kto wie, może akurtat twojej partnerce/ żonie spodoba się jeden z afrodyzjaków, lubrykantów, feromonów czy nawet gażetów?
Polecam z własnego doświadczenia internetowy sex shop i zapewniam, że zakup zabawek erotycznych nie jest aż takim tematem tabu :)
Pozdrawiam
|
| |
kontowneek
- Skąd?: Łańcut
- Pierwszy post: 12 marca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Wiecie, zależy tak naprawdę od tego, co dana osoba preferuje. Nie zawsze muszą to być ubrania, biżuteria czy typowo kobiece prezenty jak bon do drogerii, akcesoria dekoracyjne do domu itp. Niektóre, bardziej śmiałe kobiety wolą dostać prezent z seks shopu. Polecam zrobić większe rozeznanie, jeśli nie macie pomysłów na prezent. Kto wie, może akurtat twojej partnerce/ żonie spodoba się jeden z afrodyzjaków, lubrykantów, feromonów czy nawet gażetów?
Polecam z własnego doświadczenia internetowy sex shop i zapewniam, że zakup zabawek erotycznych nie jest aż takim tematem tabu :)
Pozdrawiam
|
| |