protas
- Skąd?:
- Pierwszy post: 14 lutego 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ostatnio widziałem na http://mrfashion.pl zestawienia najlepszych prezentów dla kobiet - zarówno narzeczonych, jak i sióstr czy mam.
|
| |
Adamila021
- Skąd?:
- Pierwszy post: 26 lutego 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja wolała dostać coś praktycznego, może akcesoria do kuchni [url]http://www.sklep.savpol.pl/akcesoria-cukiernicze/[/url]. Oczywiście musiałyby być też ładne. Ładne i praktyczne - to jest idealny prezent!
ostatnio edytowany nie, 26 lutego 2017 o godz. 10:15
|
| |
fasada
- Skąd?:
- Pierwszy post: 28 lipca 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Kobiety lubią prezenty urodowe oraz modowe. Przeważnie kupuję jakieś kosmetyki, ciuchy lub zegarki damskie fossil - to się zawsze sprawdza ;) Chociaż kiedyś muszę pomyśleć też o jakimś karnecie do SPA lub kosmetyczki, takiego prezentu nigdy nikomu nie podarowałam.
|
| |
olek
- Skąd?: Radom
- Pierwszy post: 5 października 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
a dlaczego nie książki? Ja często kupuję książki na prezent i wszyscy są zadowoleni
|
| |
tekroke
- Skąd?: Rzeszów
- Pierwszy post: 10 kwietnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Moim zdaniem zawsze biżuteria jest super pomysłem!
|
| |
kostek
- Skąd?: Poznań
- Pierwszy post: 13 kwietnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ramseya napisał(a):
Jeżeli to jest kobieta to po co kupować koszulki..To było dobre na pewno jakoś w gimnazjum albo w liceum. Trzeba już kupić coś praktycznego i trzeba na pewno kupić coś porządnego. Ja bym bardziej proponował prezent w stylu na pewno jakiś odkurzacz albo czajnik.
Przepraszam, ale to jedna z najgłupszych odpowiedzi w tym wątku :).
A. kobiety też lubią nosić koszulki
B. większośc kobiet nie ucieszy się z prezentu który służy zagonieniu jej do sprzątania
|
| |
Elena
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 19 września 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ostatnio edytowany śro, 3 maja 2017 o godz. 13:21
|
| |
Domartstyl_eu
- Pierwszy post: 19 grudnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Akurat jeżeli chodzi o prezent dla kobiety, to wybór masz naprawdę szeroki i przede wszystkim zależy to od Twojego budżetu, biżuteria jak i perfumy czy wycieczka na weekend we dwoje- to moje propozycje :)
|
| |
binka
- Skąd?:
- Pierwszy post: 2 stycznia 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
kobietą jestm i wiem, że kobiety najbardziej lubia kwiaty i kosmetyki. Kwiaty to wiecie panowie gdzie kupować, a kosmetyki ja kupuje tu https://kontigo.com.pl/twarz/oczyszczanie-i-demakijaz/plyny-micelarne.html
|
| |
Domartstyl_eu
- Pierwszy post: 19 grudnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Kwiaty można kupić bez okazji i mogą spokojnie stanowić o dodatku do samego prezentu. Daj znać jeżeli już na coś padł wybór, tak nawet z czystej ciekawości :)
|
| |