maximum
- Skąd?:
- Pierwszy post: 14 stycznia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Nie wiem czy takie kołdry byłyby dobrym pomysłem na prezent. Może coś bardziej klasycznego, jak biżuteria?
|
| |
katomierz
- Skąd?:
- Pierwszy post: 7 lipca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
szczerze która kobieta ucieszy się z kołdry?
|
| |
88Bondziak
- Skąd?:
- Pierwszy post: 13 października 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
no baa, każda o tym marzy i śni
|
| |
Fartek
- Skąd?:
- Pierwszy post: 14 października 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja zawsze wolę kupić prezent dla mojej żony z wyprzedzeniem. Nie ma niczego gorszego niż szukanie prezentu w pośpiechu. Dzień przed jej urodzinami czy inną okazją.... Lepiej jest kupić coś na spokojnie. Na pewno sprawdzonym prezentem będzie zestaw kwiaty plus czekoladki albo w przypadku większych funduszy biżuteria. Jeśli Wasza kobieta ma poczucie humoru możecie również zastanowić się nad jakimś zabawnym gadżetem w stylu tych:
http://www.goodies.pl/367-prezenty-dla-kobiety
Kobiety bardzo lubią równięż zapachy yankee Candle. W sieci można kupić całe zestawy samplerów:

ostatnio edytowany pią, 6 maja 2016 o godz. 11:55
|
| |
maximum
- Skąd?:
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Takie świece to dobry pomysł, ale raczej na dodatek do prezentu. Postawiłabym klasycznie na biżuterię.
|
| |
wolina
- Skąd?:
- Pierwszy post: 3 czerwca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Lubię dostawać prezenty, które są tylko dla mnie, nie kołdrę, żelasko, czy inną tego typu rzecz. To ma być wyłącznie dla mnie. A co najbardziej ucieszy kobietę? Wiadomo, biżuteria, luksusowe kosmetyki, ulubione kwiaty. Zamiast tego może to być bilet do teatru, do kina, czy romantyczna kolacja, a może to być zupelnie coś innego. Niedawno przechodziłam w Poznaniu koło salonu SPA http://www.goodtimedayspa.eu/oferta i przeczytalam ofertę proponowanych zabiegów. Ta oferta jest tak kusząca, że z radością przyjęłabym prezent w postaci pakietu np. modelowania sylwetki. To jest to czego w tej chwili potrzebuję i wydaje mi się, że nie jestem jedyną
|
| |
Kalma
- Skąd?:
- Pierwszy post: 15 lutego 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Nie ma to jak praktyczny prezent.
|
| |
maximum
- Skąd?:
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja zawsze kupuję praktyczne prezenty. I najczęściej pytam się, co kto chce dostać.
|
| |
rozchodnik
- Skąd?: Klewki
- Pierwszy post: 8 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jedno co wiem o kobietach to to, że same lubią sobie robić prezenty. Nie wiem czy uda Ci się kupic dla żony coś odpowiediego, ale być może jesteś bardiej wytrwały niż ja. :-) A tak na poważnie to zawsze się mówiło, że kobieta lubi dostawać: torebki albo bizuterię. Co do torebek, to bym się nie podjał, ale jesli idzie o bizuterię, to pewnie coś bym wybrał zgodnego z jej gustem. Teraz przyszła mi do głowy jeszcze trzecia myśl zodna pierwszym moim zdaniem. Na urodziny planuje jej kupić bon na kosmetyki (ja płacę, ona wybiera konkretne rzeczy) od Naturativ. To też jest bardzo dobry pomysł, że tak powiem (napiszę) nieskromnie.
|
| |
Koro575
- Skąd?:
- Pierwszy post: 10 czerwca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Najlepiej gdy żona ma wspólne pasje z nami, wtedy mozna na prawdę poszaleć :)
|
| |