Jakubowski
- Skąd?: Kwidzyn
- Pierwszy post: 8 sierpnia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
radek76352 napisał(a):
Zdecydowanie dachówka. Jest droższa, ale warto w nią zainwestować.
|
| |
Jakubowski
- Skąd?: Kwidzyn
- Pierwszy post: 8 sierpnia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
radek76352 napisał(a):
Zdecydowanie dachówka. Jest droższa, ale warto w nią zainwestować.
Dokładnie tak!
|
| |
twoj.boss
- Skąd?: Pruszków
- Pierwszy post: 11 października 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
Henryk
- Skąd?: Rzeszów
- Pierwszy post: 6 czerwca 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Zdecydowanie polecam blachodachówkę :) Aktualnie jest ona najbardziej atrakcyjna cenowo na rynku, ale to nie tylko dlatego o tym piszę. Dodatkowo ma duży stopień wytrzymałości oraz estetyczny wygląd. Blachodachówka z tego materiału jak szewdzka blacha jest dobrym wyjściem. Przynajmniej nie narzekam i wydaje mi sie, że ten wybór jest jaknajbardziej odpowiedni.
|
| |
Misiek33
- Skąd?: Białystok
- Pierwszy post: 14 października 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dachówka jak najbardziej. Ciekawą ofertę ma firma Braas.
|
| |
bazyll
- Skąd?: Warszawa
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Tez uwazam ze dachowka. polecam braasa. znajomy teraz stawial dom i rozawialem z dekarzem to mowil ze wiekszosc dachow kryje braasem
|
| |
Misiek33
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Godzinkę temu rozmawiałem z dekarzem to mówi ze kryje tylko Braasem. Ponoć łatwo się kryje i dobrze obrabia.
|
| |
bazyll
- Skąd?: Warszawa
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Henryk napisał(a):
Zdecydowanie polecam blachodachówkę :) Aktualnie jest ona najbardziej atrakcyjna cenowo na rynku, ale to nie tylko dlatego o tym piszę. Dodatkowo ma duży stopień wytrzymałości oraz estetyczny wygląd. Blachodachówka z tego materiału jak szewdzka blacha jest dobrym wyjściem. Przynajmniej nie narzekam i wydaje mi sie, że ten wybór jest jaknajbardziej odpowiedni.
a jaka bys wymienil przewage nad dachowka ? mi osobiscie sie wydaje ze poprostu wlasciwosci dachowki sa lepsze, ale moze moglbys mnie przekonac ?
|
| |
doris33
- Skąd?: Kielce
- Pierwszy post: 18 października 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja polecam dachówkę, dużo lepsza, wytrzymalsza, ładniej wygląda i wytłumia hałasy z zewnątrz. Moim zdaniem lepiej zainwestować w coś porzadnego i na lata.
|
| |
Misiek33
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
W moim przypadku blachodachówka też nie wchodzi w grę. Dach to inwestycja na lata. To nie farba na ścianie, że w każdej chwili jak Ci się znudzi kolor to możesz go zmienić. Blacha jest bardzo głośna, przy czym każda kropla deszczu jest kilkakrotnie bardziej słyszalna niż w przypadku dachówki - która to jest na pewno trwalszym materiałem :)
|
| |