persi52
- Skąd?:
- Pierwszy post: 26 czerwca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
to kupując Creatona szukaj jakiś promocji, bo to jest cudwona dachówka, a często można w składach znaleźć ją taniej :)
|
| |
bazyll
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 14 października 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
Weno37
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 września 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jak to ująłeś "Cudowna dachówka" ^^. Nie no oczywiste, że każdy lubi promocje, bo zawsze lepiej kupić coś taniej, a nawet jak się nie ma wystarczająco pieniędzy to mozna sobie na coś lepszego pozwolić :)
|
| |
adam_f80
- Skąd?:
- Pierwszy post: 24 kwietnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
co do promocji creatona - http://builder.com.pl/26,promocja--dachowka-ceramiczna-creaton.html
|
| |
vonkurass
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 7 lutego 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Też mam taki dylemat ale po kilku naradach nocnych z moim szwagrem doszedłem do wniosku, że to zdecydowanie lepiej po prostu brać tą dachówkę bo jakoś ona chyba jest lepsza..Mam tutaj pytanie kiedy największe promocję są na takie dachówki ? Bo ja nie lubię przepłacać : D
Prowadzisz firmę? potrzebujesz szkoleń dla swoich pracowników? Odwiedź naszą stronę i wybierz szkolenie dla swojej firmy i pracowników
ostatnio edytowany pon, 18 maja 2015 o godz. 15:12
|
| |
Weno37
- Skąd?:
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Myślę, że teraz i na początku wiosny najlepiej zakupić i akurat przy dobrej pogodzie można ruszać z pracami:). Teraz trwa Zimowe Dachobranie od Braas i tam możesz wiele modeli dachówek znaleźć w naprawdę dobrej cenie. Są tam dachówki zarówno ceramiczne jak i betonowe.. Więcej informacji możesz znaleźć na ich stronie w aktualnościach :)
|
| |
Grzegoorz
- Skąd?:
- Pierwszy post: 27 stycznia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Najlepiej to właśnie śledzić jakąś aktualną stronę danej firmy lub jeszcze lepiej jak ma jakiś fan page to po prostu czasem tam zajrzeć - z tego co się orientuję te już takie sprawdzone zakłady prowadzą coś takiego i jeśli się ktoś szybko ogarnie z zakupem to naprawdę w bardzo zniżkowej cenie może sobie wszystko porobić
Chcesz się dowiedzieć więcej na temat logistyki? Wejdź na tego bloga https://abclogistyki.wordpress.com/ i znajdź dużo cennych porad!
ostatnio edytowany pon, 8 czerwca 2015 o godz. 22:35
|
| |
Weno37
- Skąd?:
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
No tak :) Jak trafi się na dobrą promocje to można znaleźć dachówke wcale nie o wiele droższą niż blacha, a jednak dachówka to dachówka ma znacznie więce zalet od blachodachówki od wytrzymałości do estetyki :)
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
No aktualnie jest promocja w Braasie więc można szukać czegoś co będzie odpowiadało w niższej cenie.
|
| |
magda6666
- Skąd?: Rzeszów
- Pierwszy post: 18 lutego 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ja polecam blachę jest bardziej wytrzymała waidomo że dachówka bardziej wycisza ale po ociepleniu strychu nie będzie robiło to wielkiej róznicy i cena bedzie mniejsza.
|
| |