twoj.boss
- Skąd?: Pruszków
- Pierwszy post: 11 października 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
wg mnie blachodachówka to już przeżytek, jeżeli zalezy komus na trwałości i estetyce to warto troche wiecej dopłacić i miec wiekszy komfort na lata, ale i tak ostateczny wybór nalezy do osoby któa wykłada kase my tutaj mozemy tylko przedstawic swoej za i przeciw :)
|
| |
Misiek33
- Skąd?: Białystok
- Pierwszy post: 14 października 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dokładnie, nie nasz wybór. Ale może własnie takie argumenty spowodują, że to potencjalny nabywca podejmie właściwą decyję :)
|
| |
bazyll
- Skąd?: Warszawa
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
jak wybierac to mysle ze braas jest najlepsza opcja z dachowek, dobra jakos, dobra cena wiec nie ma co sie zastanawiac nad blachodachowka nawet
|
| |
Misiek33
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Blachodachówka to nie najlepsze rozwiązanie, choć na pewno tańsze. Jak z Braasa to dachówka i nie ma to tamto. Ale to moja skromna opinia :)
ostatnio edytowany wto, 22 października 2013 o godz. 11:13
|
| |
miza
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ej panowie ja własnie się zastanawiam nad dachówką. Odrzucilam już opcję blachodachówki bo wszyscy ją krytykują :) ktoś coś konkretnego poleca? czytalam troche o Brassie, ale nikt z moich znajomych nie miał z tą firmą doczynienia więc nie chce się wrzucić na minę :(
|
| |
Misiek33
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Miza: Nie masz co się martwić. Mina na pewno nie wybuchnie. Przejrzyj sobie ofertę firmy Braas na stronie. Jak zauważysz w internecie, tysiące osób wypowiada się pozytywnie na temat materiałów tej firmy - dlaczego? Bo chyba jest po prostu dobra, a z tego co mi wiadomo cena nie zwala z nóg. Też cały czas próbuję się dowiedzieć czegoś negatywnego na temat tych dachówek ale póki co - takich informacji brak.
|
| |
twoj.boss
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
drodzy moi nie ma co sie zastanawiac tylko ruszac do składow budowlanych :D a nie pożałujecie decyzji :)
|
| |
Misiek33
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
No i chyba w końcu trzeba tak zrobić, nic lepszego się nie znajdzie, ani nie wymyśli :)
|
| |
twoj.boss
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Żeby Cie zima nie zastała:P bo sie zbliza wielki krokami :P
|
| |
Misiek33
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Zdecydowałem się na tego braasa. Obejrzałem jak wygląda i powinienem być zadowolony :)
|
| |